PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő 2016-18 TC 125 HGS-hez

Gyártó:
Cikkszám:
760108

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő 2016-18 TC 125 HGS-hez

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő egy prémium minőségű motoralkatrész, amelyet kifejezetten a 2016-18 TC 125 modellek HGS kipufogórendszeréhez terveztek és fejlesztettek. Ez az alkatrész nemcsak maximális védelmet nyújt a kipufogórendszer számára, hanem hozzájárul a motorod esztétikai megjelenéséhez is.

Kiemelkedő Jellemzők

  • Anyag és Tartósság: A PRO-CARBON RACING Kipufogó Védő magas színvonalú karbon kompozitból készült, mely biztosítja a megfelelő védelmet és hosszú élettartamot. A karbon anyag ellenáll a hőnek és mechanikai károsodásoknak, így az egyik legmegbízhatóbb választás a piacon.
  • Méretre Szabott Tervezés: Az alkatrész kifejezetten a 2016-18 TC 125 modellekhez van tervezve, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik és kiváló védelmet nyújt.
  • Egyszerű Telepítés: A védő könnyen szerelhető és nem igényel szakértelmet. Részletes útmutatóval érkezik, amely segít a problémamentes installációban.
  • Esztétikai Megjelenés: A karbon kompozit anyag sportos és modern külsőt kölcsönöz motorkerékpárjának, anélkül, hogy befolyásolná annak teljesítményét.

Miért Érdemes választani a PRO-CARBON RACING Kipufogó Védőt?

A PRO-CARBON RACING termékek világszerte elismertek a motoros közösségben a kiemelkedő minőségük és tartósságuk miatt. A cég folyamatosan dolgozik azon, hogy a legújabb technológiát és anyagokat alkalmazza termékeiben, így biztosítva, hogy a motorkerékpárosok a lehető legjobb védelmet kapják.

  • Tesztelve és Bizonyított: A PRO-CARBON RACING Kipufogó Védő számos versenyző és motorpiaci szakértő által tesztelt és ajánlott termék.
  • Könnyű Súly: A karbon kompozit anyagnak köszönhetően a védő extrém könnyű, anélkül, hogy a motor egyensúlyát vagy teljesítményét befolyásolná.
  • Felhasználóbarát: Az egyszerű telepítés és az alacsony karbantartási igény miatt ideális választás mind a hobbi, mind a profi motorosok számára.

Ne hagyja, hogy egy nem megfelelő védelem miatt sérüljön meg drága kipufogórendszere. Válassza a PRO-CARBON RACING Kipufogó Védőt, és élvezze a nyugodt motorozást a legnehezebb terepeken is!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TC125 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges