PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-18 TC 125 DEP-hez

Gyártó:
Cikkszám:
760106

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-18 TC 125 DEP-hez

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-18 TC 125 DEP-hez

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védője ideális választás azoknak a motorosoknak, akik hosszú élettartamot és magas színvonalú teljesítményt keresnek. Ez a kiváló minőségű kipufogó védő kifejezetten a 2016-18 TC 125 modellhez lett tervezve, és tökéletesen illeszkedik a DEP kipufogórendszerekhez. Az erős és tartós karbon anyagból készült védelem megbízható védelmet nyújt a kipufogó rendszernek, megvédve azt a sérülésektől, horpadásoktól és karcolásoktól, amelyek a nehéz terepeken való motorozás során keletkezhetnek.

Prémium minőségű anyagok és technológia

A PRO-CARBON RACING termékei mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek. Ez a kipufogó védő sem kivétel. A karbon anyag, amelyből a védő készül, rendkívül könnyű, ugyanakkor hihetetlenül erős és ellenálló. Ez azt jelenti, hogy anélkül biztosíthat kivételes védelmet, hogy megnövelné a motor súlyát vagy befolyásolná a teljesítményt. A szénszálas anyag további előnye, hogy ellenáll az extrém hőmérsékleteknek, így biztos lehet benne, hogy a kipufogó védő hosszú távon is megvédi a motorját.

Könnyű felszerelhetőség

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védője egyszerűen és gyorsan felszerelhető, nem igényel különösebb szakértelmet vagy speciális eszközöket. A pontosan illeszkedő kialakításnak köszönhetően a védő szorosan rögzül a kipufogórendszerhez, így nem kell aggódnia, hogy meglazul vagy elmozdul a motorozás során. A könnyű felszerelhetőség mellett a kipufogó védő eltávolítása is egyszerű, így könnyedén karbantarthatja és tisztíthatja azt.

Stílusos megjelenés

A funkcionalitás mellett a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védője stílusos megjelenést is biztosít motorjának. A karbon anyag természetes mintázata és fényes felülete elegáns és sportos külsőt kölcsönöz a motornak, amely biztosan felkelti a figyelmet. Ez a védő nem csak a kipufogót védi, hanem hozzá is ad a motor összképéhez, kiemelve annak modern dizájnját.

Kompatibilitás és alkalmazási területek

Ez a kipufogó védő kifejezetten a Husqvarna 2016-18 TC 125 modellhez és a DEP kipufogórendszerekhez lett tervezve. Ez a fajta kompatibilitás biztosítja, hogy a termék tökéletesen illeszkedjen és teljes körű védelmet nyújtson a speciális modellhez. Legyen szó versenyzésről, hobbi motorozásról vagy extrém terepezésről, a PRO-CARBON RACING kipufogó védő minden környezetben megállja a helyét, védi és megőrzi a motor értékét és teljesítményét.

Rendelje meg most a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védőjét, és élvezze a kiváló minőségű védelmet és stílust, amit ez a termék nyújt.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TC125 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett