PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-18 TC 125 az FMF Fatty-hoz

Gyártó:
Cikkszám:
760107

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-18 TC 125 az FMF Fatty-hoz

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-18 TC 125 az FMF Fatty-hoz

Termékkategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Rezonátor pajzs

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Termék leírás:

A PRO-CARBON RACING által gyártott Husqvarna Kipufogó Védő, kifejezetten a 2016-18 TC 125 modellhez tervezett, FMF Fatty kipufogórendszerhez. Az ilyen prémium minőségű kipufogó védők létfontosságúak minden motoros számára, akik maximális védelmet és tartósságot keresnek.

Innovatív dizájn
Ez a kipufogó védő a legújabb szénszálas technológiával készült, amely könnyű, mégis hihetetlenül tartós anyagok felhasználásával biztosítja a maximális védelmet. Az alakja és kialakítása úgy van megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen az FMF Fatty kipufogórendszerhez, mely megvédi azt az ütközésektől, karcolásoktól és egyéb sérülésektől.

Teljesítmény
A termék nem csak védelemmel szolgál, hanem hozzájárul a motor teljesítményének optimalizálásához is. Mivel könnyű súlyú szénszálas anyagból készült, nem növeli a motor súlyát, ami lényegesen befolyásolná a motor sebességét és agilitását.

Kiképzés és megbízhatóság
A PRO-CARBON RACING termékei az egyik legmegbízhatóbbak a piacon, és ez alól a Husqvarna Kipufogó Védő sem kivétel. Az anyagok és a kivitelezés minősége garantálja a hosszú távú használatot, még a legkeményebb körülmények között is.

Könnyű Felszerelés
A védő gyorsan és egyszerűen felszerelhető a motorra, nem igényel külön szerszámokat vagy technikai szakértelmet. A szoros illeszkedés biztosítja, hogy a védő szilárdan a helyén maradjon, anélkül, hogy menet közben elmozdulna.

Stílus és Design
A szénszálas dizájn és a minimalista megjelenés nemcsak kiváló funkciókat biztosít, hanem esztétikai szempontból is lenyűgöző. A motor megjelenését modern és sportos stílussal egészíti ki.

Figyelem a részletekre
Minden részletre odafigyeltek a tervezés során, az élvonalbeli technológia és design kombinációja révén. A szénszálas struktúra nem csak erős és tartós, hanem ellenáll a magas hőmérsékletnek is, ezzel biztosítva a motor biztonságát hosszú távú használat során is.

Kiváló választás
Összefoglalva, a PRO-CARBON RACING Kipufogó Védő Husqvarna 2016-18 TC 125 modellhez kiváló befektetés minden motoros számára. A kombinált védelem, teljesítmény, és stílus miatt ideális választás azoknak, akik szeretnék a motorjukat a lehető legjobb állapotban tartani.

Csatlakozzon a PRO-CARBON RACING családhoz még ma!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TC125 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett