PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-18 TC 125 Alap Kivitelű Cső

Gyártó:
Cikkszám:
760109

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-18 TC 125 Alap Kivitelű Cső

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük Motoralkatrész Webshopunkban, ahol büszkén bemutatjuk a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védőt a 2016-18 TC 125 Alap Kivitele számára! Ez a kiemelkedő minőségű rezonátor pajzs egyedi kialakítású, kifejezetten a Husqvarna TC 125 Modellek számára, hogy megvédje kipufogódobodat a különböző sérülésektől és meghosszabbítsa annak élettartamát.

PRO-CARBON RACING elismert márka a motorozás világában, mely a legjobb minőségű anyagokat és fejlett technológiákat használja fel termékei előállításához. Ezzel a termékkel nemcsak a motorod megjelenését javíthatod, hanem biztosíthatod a maximális teljesítményt és védelmet is.

Termékjellemzők:

  • Prémium minőségű anyagok: A kipufogó védő kiváló minőségű szénszálas anyagokból készül, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a kivételes védelmet.
  • Könnyű és erős: A szénszálas anyagokra jellemző könnyű, de rendkívül erős tulajdonságok miatt a védő nem növeli meg jelentősen a motor súlyát.
  • Precíz illeszkedés: A védő kifejezetten a 2016-18 TC 125 modellekhez tervezett, biztosítva a tökéletes illeszkedést és egyszerű telepítést.
  • Korrózióálló: Az anyag sajátosságainak köszönhetően a védő ellenáll a korróziónak és a rozsdának, így hosszabb ideig tarthat.
  • Védje motorját: Megvédi a kipufogódobot a kövektől, törmelékektől és más úttesten található akadályoktól, amelyek károsíthatnák motorod fontos alkatrészeit.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING Kipufogó Védőt?

Motorosként tudjuk, mennyire fontos a teljesítmény és a védelem. A PRO-CARBON RACING Kipufogó Védő úgy van kialakítva, hogy minimalizálja a sérülések kockázatát és maximalizálja a motor élettartamát. A kipufogó kivezetései és csövei gyakran a leginkább ki vannak téve az úttesten található akadályoknak, különösen terepmotorozás során. Ez a védőréteg óvja ezeket az érzékeny területeket, így Ön gondtalanul élvezheti a motorozás minden pillanatát.

Annak érdekében, hogy motorod mindig a legjobb állapotban maradjon, és elkerüld a drága javításokat, válaszd a PRO-CARBON RACING Kipufogó Védőt!

Telepítési Útmutató

A termék telepítése egyszerű és gyors, mindössze néhány alapvető eszköz segítségével. A készlet tartalmazza a szükséges rögzítőelemeket és egy részletes útmutatót, amely lépésről lépésre vezeti Önt a folyamaton keresztül.

Rendeljen Most!

Ne habozzon, rendelje meg most a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védőjét a 2016-18 TC 125 modellekhez! Látogasson el webshopunkba, hogy további információkat kapjon és megrendelje termékünket. Élvezze a gyors szállítást és a kiváló ügyfélszolgálatot!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TC125 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges