PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2014-17 TE 200 FMF Gnarly számára

Gyártó:
Cikkszám:
760099

94400.000049

74330.7087

94 400 Ft

Nettó: 74 331 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2014-17 TE 200 FMF Gnarly számára

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2014-17 TE 200 FMF Gnarly számára

A motocross és enduro versenyzők számára tervezett PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő kimagasló védelmet nyújt a kipufogó rendszernek. Ezzel a kiegészítővel garantáltan megvédi a motorkerékpár értékes kipufogóját a durva terepeken történő használat során fellépő sérülésektől.

Prémium Anyagminőség

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő csúcskategóriás karbon kompozit anyagból készült, amely kiválóan ellenáll a mechanikai hatásoknak és hőnek. Az anyag könnyű, de rendkívül strapabíró, így optimális védelmet biztosít anélkül, hogy hozzáadott súlyt jelentene a motorhoz.

Pontos Illeszkedés

Ez a védő kifejezetten a 2014-17-es TE 200 modellhez lett tervezve, így tökéletes illeszkedést biztosít az FMF Gnarly kipufogó rendszerhez. Az egyedi formatervezés lehetővé teszi, hogy a védő pontosan illeszkedjen, nem akadályozva a kipufogó működését és nem befolyásolva a motor teljesítményét.

Egyszerű Telepítés

A telepítés rendkívül egyszerű, mindössze néhány alapvető szerszámra van szükség. A mellékelt összeszerelési útmutató részletes lépésről lépésre bemutatja a telepítést, így könnyedén felszerelheti a védőt otthon, szakszerviz igénybevétele nélkül.

Tartósság és Megbízhatóság

A PRO-CARBON RACING termékei híresek a tartósságukról és megbízhatóságukról, és ez a kipufogó védő sincs másképp. A speciális karbon kompozit szerkezet csökkenti a sérülések kockázatát és meghosszabbítja a kipufogó élettartamát, így hosszú távon biztosít optimális védelmet.

Stílusos Megjelenés

Nemcsak védelmet nyújt, hanem egyedi, verseny stílusú megjelenést is kölcsönöz a motorkerékpárnak. Az elegáns karbon szövésű mintázat jól mutat bármilyen terepen, kiemelve a motor sportos megjelenését.

Ideális Ajándék a Motorrajongóknak

Ez a kipufogó védő kiváló ajándék minden motoros rajongónak, különösen azoknak, akik komolyan veszik a terepen való motorozást és szeretnék maximálisan megvédeni motorjuk alkatrészeit.

Összességében a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2014-17 TE 200 FMF Gnarly számára ideális választás mindazok számára, akik csúcsminőségű, tartós és stílusos védelmet keresnek motocross vagy enduro motorjuk számára.

Rendelje meg most a webshopunkban és élvezze a motorozást a legnagyobb biztonságban!

Cikkszám: 760099
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges