PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2014-16 - TC 250 TE 250/300 for FMF Fatty

Gyártó:
Cikkszám:
760090

94400.000049

74330.7087

94 400 Ft

Nettó: 74 331 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2014-16 - TC 250 TE 250/300 for FMF Fatty

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2014-16 - TC 250 TE 250/300 for FMF Fatty

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Rezonátor pajzs

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING legújabb termékét, a Husqvarna Kipufogó Védő-t, amely kifejezetten a 2014-16 TC 250 TE 250/300 modellekhez készült. Ez a kiváló minőségű kipufogó védő az FMF Fatty számára készült, és maximális védelmet nyújt a versenyzés során, amely elengedhetetlen minden motorkerékpár rajongó és profi számára.

Prémium minőségű anyagok

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védője szénszálas anyagból készült, amely könnyű, ugyanakkor rendkívül erős. Ez az anyag lehetővé teszi a védő számára, hogy ellenálljon a mechanikai sérüléseknek és a hőnek, miközben minimális súlyt ad hozzá a motorkerékpárhoz. A szénszálas szerkezet biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot, amelyre minden motoros vágyik.

Optimális illeszkedés és egyszerű telepítés

A Husqvarna Kipufogó Védő pontosan úgy van tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen a 2014-16 TC 250 TE 250/300 modellek kipufogórendszeréhez. Az előre megmunkált csavarozási pontok és a testreszabott dizájn lehetővé teszi az egyszerű és gyors telepítést, így Ön több időt tölthet a versenyzéssel és kevesebb időt a szereléssel.

Kiemelkedő védelem

A PRO-CARBON RACING Kipufogó Védője olyan kiváló minőségű, hogy ellenáll a legnehezebb körülményeknek is. Akár a legdurvább terepen, akár a versenypályán használja, ez a védő megóvja a kipufogórendszert a sérülésektől. A speciális kialakításnak köszönhetően csökkenti a hőmérsékletet is, így megakadályozza a túlmelegedést és az ezzel járó károkat.

Vonzó megjelenés

Nem csak funkcionális, de esztétikailag is vonzó. A szénszálas mintázat és a kifinomult dizájn hozzáad egy kis pluszt a motorkerékpár megjelenéséhez. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védője modern, sportos és professzionális kinézetet kölcsönöz a gépének.

Valódi versenyteljesítmény

A PRO-CARBON RACING termékei már sok éve bizonyítanak a versenypályákon. A Husqvarna Kipufogó Védő kifejezetten versenyzők számára lett tervezve, de tökéletes választás hobbi motorosok számára is, akik a legjobbat akarják a gépük számára. A termék minden részlete azt a minőséget és teljesítményt tükrözi, amelyre a versenyzők számítanak.

Ha komolyan veszi a motorozást és a versenyzést, akkor a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védője elengedhetetlen kiegészítő a motorkerékpárjához. Ne hagyja, hogy a sérülések vagy a kopás akadályozza a teljesítményét - válassza a legjobb védelmet még ma!

Cikkszám: 760090
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges