PRO-CARBON RACING Husqvarna Exhaust Guard - 2017-18 TC 250 Standard Pipe

Gyártó:
Cikkszám:
760123

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Exhaust Guard - 2017-18 TC 250 Standard Pipe

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2017-18 TC 250 Szabványos Cső

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő egy prémium minőségű alkatrész, amelyet kifejezetten a 2017-2018-as Husqvarna TC 250 modell szabványos kipufogócsövéhez terveztek. Ez az alkatrész tökéletes választás azoknak a motorosoknak, akik maximális védelmet keresnek motorkerékpárjuk kipufogórendszere számára, miközben megőrzik a teljesítményt és stílust.

Termék részletei:

  • Kifejezetten a 2017-2018 TC 250 modellhez tervezve: Ez az alkatrész tökéletesen illeszkedik a Husqvarna TC 250 szabványos kipufogócsövére, biztosítva a könnyű felszerelést és szilárd rögzítést.
  • Magas minőségű szénszálas anyagok: A kipufogó védő rendkívül erős és tartós, köszönhetően a csúcsminőségű szénszálas szerkezetének, amely ellenáll az ütéseknek és a hőnek.
  • Optimális védelem: A termék megakadályozza a károsodásokat, amelyeket a kövek, törmelékek vagy más akadályok okozhatnak, ezzel meghosszabbítva a kipufogórendszer élettartamát.
  • Stílusos kialakítás: A szénszálas anyag nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó, modern és professzionális megjelenést biztosítva a motorkerékpárnak.
  • Könnyű súly: A termék súlya minimális, így nem befolyásolja a motor teljesítményét vagy kezelhetőségét.
  • Egyszerű telepítés: Az alkatrész gyorsan és könnyen felszerelhető, nem igényel különleges szerszámokat vagy szaktudást.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING márka híres a motorkerékpár-alkatrészek és kiegészítők területén szerzett tapasztalatáról és elkötelezettségéről a minőség iránt. Az egyik vezető gyártónak tartják, amely folyamatosan fejleszti és bővíti termékkínálatát, biztosítva, hogy a legmodernebb technológiát és anyagokat használják fel termékeik előállításához.

A PRO-CARBON RACING elkötelezett a kiváló ügyfélszolgálat mellett is, segítve a vásárlókat a legmegfelelőbb termék megtalálásában, valamint támogatást nyújtva a telepítéssel és karbantartással kapcsolatos kérdésekben is.

Vásároljon még ma a Prosperon Motoralkatrész Webshopban!

Ha Ön is szeretné megvédeni és fokozni motorkerékpárja teljesítményét, a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védőt a legjobb helyen találja meg - Prosperon Motoralkatrész Webshopunkban. A termék raktáron van, és készen áll az azonnali kiszállításra!

Kattintson ide, hogy megtekintse a terméket és leadja rendelését még ma!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TC250 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges