PRO-CARBON RACING Gas Gas Kipufogóvédő - XC / Enduro GP / EC Racing 250/300 2018-19

Gyártó:
Cikkszám:
763904

113200.000041

89133.8583

113 200 Ft

Nettó: 89 134 Ft

PRO-CARBON RACING Gas Gas Kipufogóvédő - XC / Enduro GP / EC Racing 250/300 2018-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Gas Gas Kipufogóvédő - XC / Enduro GP / EC Racing 250/300 2018-19

Üdvözöljük a motoralkatrészek és ruházati cikkek webshopjában, ahol elkötelezetten kínáljuk a legjobb minőségű termékeket motorosok számára. Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING kipufogóvédőt, amely kompatibilis a Gas Gas XC / Enduro GP / EC Racing 250/300 2018-19 modellekkel. Ezzel a prémium kipufogóvédővel biztosíthatja motorja maximális védelmét és kiemelkedő teljesítményét.

Prémium minőség és védelem

A PRO-CARBON RACING kipufogóvédő a legmagasabb minőségű szénszálas anyagból készül, amely nemcsak könnyű, hanem rendkívül erős is. Ez a fejlett anyagtechnológia biztosítja, hogy a védő megőrizze alakját és funkcionalitását a legszélsőségesebb körülmények között is. A szénszálas szerkezet képes elnyelni az ütéseket és véd a kövek, törmelék és egyéb káros hatások ellen, amelyek a legkeményebb terepen is előfordulnak.

Könnyű telepítés

A PRO-CARBON RACING kipufogóvédőt úgy tervezték, hogy könnyen telepíthető legyen, így motorja rövid időn belül készen áll a következő kalandra. Az egyedi tervezés pontosan illeszkedik a Gas Gas XC / Enduro GP / EC Racing 250/300 2018-19 modellek kipufogójához, így nincs szükség bonyolult felhelyezési folyamatokra vagy kiegészítő eszközökre.

Kiemelkedő teljesítmény

A kipufogóvédő nemcsak védi a motort, hanem optimalizálja is annak teljesítményét. A precíziós gyártás és a speciális kialakítás biztosítja, hogy a kipufogó megfelelően működjön, miközben csökkenti a vibrációkat és zajszintet. Így motorja nemcsak biztonságban van, hanem a lehető legjobb teljesítményt is nyújtja minden terepen.

Stílus és esztétika

A szénszálas anyag modern és sportos megjelenést kölcsönöz motorjának. A PRO-CARBON RACING kipufogóvédő elegáns fekete színe és dizájnja tökéletesen illeszkedik a motorkerékpár megjelenéséhez, amely így nemcsak funkcionális, hanem esztétikus kiegészítőjévé is válik.

Részletes specifikációk

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Rezonátor pajzs
  • Kompatibilitás: Gas Gas XC / Enduro GP / EC Racing 250/300 2018-19
  • Anyag: Szénszálas
  • Szín: Fekete

Miért válassza a PRO-CARBON RACING kipufogóvédőt?

A PRO-CARBON RACING kipufogóvédőt választva nemcsak egy kiváló minőségű terméket vásárol, hanem biztosítja a motorja hosszú távú védelmét és optimális teljesítményét is. Az egyedülálló anyaghasználat és tervezés miatt ez a védő hosszú éveken át szolgálni fog, megvédve motorját a legszélsőségesebb körülmények között is.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felszerelje motorját a legjobb védelemmel és stílussal egyaránt. Rendelje meg most a PRO-CARBON RACING kipufogóvédőt a webshopunkból, és biztosítsa motorjának a szükséges védelmet és esztétikát!

Cikkszám: 763904
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges