PRO-CARBON RACING Beta Kipufogó Védő - X-Trainer Minden Évjárat

Gyártó:
Cikkszám:
763235

91600.000061

72125.9843

91 600 Ft

Nettó: 72 126 Ft

PRO-CARBON RACING Beta Kipufogó Védő - X-Trainer Minden Évjárat

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Beta Kipufogó Védő - X-Trainer Minden Évjárat

Ha Ön komolyan veszi a motoros kalandokat, akkor szüksége van a legjobb védelemre, amit a piacon talál. Bemutatjuk Önnek a PRO-CARBON RACING Beta Kipufogó Védőt, amely minden egyes X-Trainer modellhez alkalmazkodik. Ez a kiváló minőségű védőeszköz a motorosok legmagasabb elvárásainak is megfelel, és megbízható védelmet nyújt az értékes kipufogórendszer számára.

Kiemelkedő Technológia és Anyaghasználat

A PRO-CARBON RACING kifejezetten az extrém motorozási körülményekhez fejlesztette ki ezt a terméket. A kipufogó védő anyaga karbonszálas kompozit, amely rendkívül könnyű és mégis rendkívül tartós. Ez a speciális anyag nem csak az ütésekkel szemben védi a kipufogót, hanem ellenáll a hőnek és a kémiai hatásoknak is.

Tervezés és Illeszkedés

Ez a Beta X-Trainer modellek minden évjáratához igazodó védő tökéletesen illeszkedik a kipufogóra, így nem kell aggódnia a szerelési problémák miatt. A precíziós tervezés lehetővé teszi, hogy a védő szorosan illeszkedjen, biztosítva ezzel optimális védelmet és légáramlást.

Egyszerű Szállítás és Könnyű Telepítés

A PRO-CARBON RACING Beta Kipufogó Védő telepítése rendkívül egyszerű és gyors. Nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre; a mellékelt utasítások alapján bárki könnyedén felszerelheti a védőt. Ezen felül, a védő könnyen eltávolítható és újra felhasználható, így tökéletes választás azoknak, akik gyakran szerelik és karbantartják motorjukat.

Miért Válassza a PRO-CARBON RACING Kipufogó Védőt?

  • Tartósság: A karbonszálas anyag rendkívül tartós és hosszú élettartamú.
  • Könnyűsúly: A könnyű anyag nem növeli jelentősen a motor súlyát, így nem befolyásolja a vezetési élményt.
  • Hőállóság: Ez az anyag ellenáll a magas hőmérsékleteknek, így a kipufogó folyamatok nem károsítják.
  • Egyszerű Telepítés: Nincsenek bonyolult szerelési lépések; a telepítés gyors és egyszerű.
  • Univerzális Illeszkedés: Minden Beta X-Trainer modellhez kompatibilis.

A motoros kalandok gyakran kiszámíthatatlanok; a terepviszonyok, időjárási körülmények és egyéb tényezők mind veszélyeztethetik a motor értékes alkatrészeit. Azonban a PRO-CARBON RACING Beta Kipufogó Védővel biztos lehet benne, hogy motorja kipufogórendszere maximális védelmet élvez, bármilyen körülmények között is motorozik.

Rendelje Meg Ma!

Ne habozzon! Optimalizálja motorja biztonságát és teljesítményét a PRO-CARBON RACING Beta Kipufogó Védő segítségével. Látogasson el webshopunkba, és rendeljen még ma!

Állapot Új
Márka BETA
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges