P-TECH PK019B műanyag alja

Gyártó:
Cikkszám:
872291

13799.999959

10866.1417

13 800 Ft

Nettó: 10 866 Ft

P-TECH PK019B műanyag alja

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH PK019B műanyag alja - Kiváló minőségű motor védőelem, ami biztosítja a maximális védelmet és tartósságot

Üdvözöljük a motoralkatrész szakértők webáruházában, ahol a motorkerékpárok iránti szenvedélyünk találkozik a kiváló minőségű termékekkel. Bemutatjuk a P-TECH PK019B műanyag alját, amely a legmagasabb szintű védelmet és tartósságot nyújtja Önnek és motorjának.

Termék jellemzői

  • Gyártó: P-TECH
  • Modell: PK019B
  • Anyaga: Kiváló minőségű műanyag
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Műanyag alj

A P-TECH PK019B műanyag alja speciálisan motorkerékpárokhoz tervezett védőelem, amely erős és tartós műanyagból készült, hogy ellenálljon a motorozás közben fellépő sérüléseknek és kopásnak. Ez a haspáncél nem csak védi a motor fontos alkatrészeit a szennyeződéstől és a káros környezeti hatásoktól, hanem hosszú élettartamot is biztosít.

Kiváló minőség és tartósság

A P-TECH, mint ismert gyártó, mindig a legjobb minőségű anyagokat használja a termékek előállításához, és a PK019B műanyag alj sem kivétel. A termék kiváló minőségű műanyagból készült, amely ellenáll a repedéseknek és töréseknek. Ez a műanyag alj kifejezetten arra lett tervezve, hogy a legkeményebb motoros feltételek között is megállja a helyét, és hosszú távon is megbízható védelmet nyújtson.

Egyszerű telepítés

A P-TECH PK019B műanyag alja könnyen és gyorsan telepíthető, így Önnek több idő marad a motorozásra és kevesebb aggódásra a védelem miatt. Az alj tökéletesen illeszkedik a legtöbb motorkerékpár típushoz, és a telepítéséhez nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre.

Vezetési élmény javítása

A motorkerékpár megfelelő védelme elengedhetetlen a biztonságos és élvezetes vezetési élményhez. A P-TECH PK019B műanyag alja segít megóvni motorját a káros hatásoktól, így Ön szabadabban és magabiztosabban élvezheti a motorozást. Emellett a motor védelme hosszabb élettartamot és kevesebb karbantartási költséget eredményez.

Környezetbarát megoldás

A P-TECH elkötelezett a környezetvédelem iránt, így a PK019B műanyag alj gyártása során környezetbarát anyagokat és technológiákat alkalmaznak. Ez a termék nem csak a motorját védi, hanem hozzájárul egy fenntarthatóbb jövőhöz is.

Válassza a P-TECH PK019B műanyag aljat a motorkerékpárjának védelme érdekében, és élvezze a nyugodt motorozást tudván, hogy motorja a lehető legjobb védelem alatt áll. Rendelje meg most webáruházunkból, és élvezze a minőségi alkatrészek és gyors szállítás előnyeit!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett