P-TECH PK018H műanyag alj (csatlakozó védelemmel)

Gyártó:
Cikkszám:
872279

13799.999959

10866.1417

13 800 Ft

Nettó: 10 866 Ft

P-TECH PK018H műanyag alj (csatlakozó védelemmel)

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH PK018H műanyag alj (csatlakozó védelemmel) kifejezetten azoknak a motorosoknak készült, akik értékelik a minőséget és a tartósságot. Ez a prémium kategóriás műanyag alj kiválóan alkalmas a motor különböző alkatrészeinek megóvására, különös tekintettel a csatlakozókra és egyéb érzékeny komponensekre.

A P-TECH, mint neves motorkerékpár-alkatrész gyártó, ismét megerősítette helyét a piacon ezzel a kivételes termékkel. Az alj alapanyaga különleges műanyagból készült, amely nemcsak rendkívül tartós, hanem könnyű is. Ezáltal minimálisan növeli a motor súlyát, nem befolyásolva ezzel negatívan a motor teljesítményét.

Ez a műanyag alj különösen ajánlott azoknak, akik gyakran motoroznak nehéz terepen, mivel a rezonátorvédők és haspáncélok kategóriájában a legmagasabb szintű védelmet biztosítja. Az alj különleges kialakítása révén kiválóan illeszkedik a motor testére, megelőzve ezzel a földúton vagy kavicsos utakon előforduló sérüléseket. Egy ilyen alj használatával jelentősen meghosszabbítható a motor alkatrészeinek élettartama.

A PK018H modell külön figyelmet fordít a csatlakozók védelmére. A beépített csatlakozóvédelmi rendszer révén biztosítja, hogy a motor elektromos csatlakozói és egyéb sérülékeny részei minden körülmények között jól védettek legyenek. Ez különösen hasznos lehet olyan motorosok számára, akik gyakran kerülnek esős vagy sáros körülmények közé, mivel a védelem megakadályozza a nedvesség és a szennyeződések bejutását az elektromos rendszerekbe.

A termék telepítése rendkívül egyszerű, és nem igényel különösebb szakértelmet. Az alj a P-TECH által biztosított részletes szerelési útmutatóval könnyedén felhelyezhető, ami jelentősen csökkenti az installálási időt. A felszerelést követően pedig az alj stabilan illeszkedik a motorhoz, még a legkeményebb körülmények között is.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű műanyag alapanyag
  • Könnyű súly
  • Maximális védelem a csatlakozók számára
  • Könnyen telepíthető
  • Kiemelkedő tartósság és hosszú élettartam

A P-TECH PK018H műanyag alj (csatlakozó védelemmel) tökéletes választás minden motoros számára, aki értékeli a megbízhatóságot és a minőséget. Ne hagyja ki ezt a kiváló védelmi eszközt, és tegye biztonságosabbá motoros élményeit!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges