P-TECH PK016K műanyag alj (csatlakozó védelemmel)

Gyártó:
Cikkszám:
872276

13799.999959

10866.1417

13 800 Ft

Nettó: 10 866 Ft

P-TECH PK016K műanyag alj (csatlakozó védelemmel)

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH PK016K Műanyag Alj (csatlakozó védelemmel)

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Műanyag alj

A P-TECH PK016K műanyag alj egy kiváló minőségű motoralkatrész, amit kifejezetten azoknak a motorosoknak terveztek, akik komoly figyelmet fordítanak járművük védelmére és teljesítményére. Legyen szó hegyi túrákról, városi közlekedésről vagy versenyzési célokról, ez a termék biztosítja, hogy motorod mindig a legjobb állapotban maradjon.

Kiváló Védelem

A műanyag alj anyaga rendkívül tartós és ellenálló, hogy megvédje motorkerékpárod alsó részét a sérülésektől. A csatlakozó védelem különösen hasznos, mivel megóvja az érzékeny részeket a sártól, víztől és más környezeti hatásoktól, amelyek károsíthatják az elektronikát és egyéb fontos alkatrészeket.

Könnyű Felszerelés

Ez a P-TECH PK016K műanyag alj könnyen felszerelhető, így nem szükséges professzionális segítség a telepítéshez. Az intelligens tervezés és a részletes használati útmutató révén bármelyik motoros, akár hobbi szinten is, egyszerűen és gyorsan rögzítheti a helyére.

Stílus és Funkció

Nemcsak gyakorlatias, hanem esztétikailag is kellemes látványt nyújt. A fekete szín elegánsan illeszkedik a motor külsejéhez, és a sima felület kialakítás minimalizálja a légellenállást, ami hozzájárul a motor teljesítményének optimalizálásához.

Széleskörű Kompatibilitás

A termék számos különböző motorkerékpár-típushoz alkalmas, így legyen szó off-road, utcai vagy sportmotorokról, a P-TECH PK016K műanyag alj minden típushoz és modellhez ideális választás. Ezzel a sokoldalúsággal biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon is élvezheted a termék előnyeit.

Gyártói Garancia

A P-TECH mindig is híres volt megbízhatóságáról és a vásárlók iránti elkötelezettségéről. Ezt a műanyag aljat gyártói garancia védi, amely biztosítja, hogy a termék minőségi és tartós lesz a hosszú távú használat során is.

Környezetbarát Anyag

A környezettudatosságot szem előtt tartva, a P-TECH PK016K műanyag aljhoz használt anyagok mind környezetbarátak. Ezzel biztosítjuk, hogy motorod védelme mellett a környezetet is óvd.

Összegzésképpen, a P-TECH PK016K műanyag alj egy megbízható, tartós és esztétikus választás minden motoros számára, aki nemcsak a motor teljesítményét, hanem annak tartósságát is szeretné biztosítani. Ne habozz, rendeld meg most, és tapasztald meg a különbséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges