P-TECH PK012 műanyag alj (csatlakozó védelemmel)

Gyártó:
Cikkszám:
872297

13799.999959

10866.1417

13 800 Ft

Nettó: 10 866 Ft

P-TECH PK012 műanyag alj (csatlakozó védelemmel)

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH PK012 műanyag alj (csatlakozó védelemmel)

A motorozás világában a megbízhatóság és a biztonság kulcsfontosságú, különösen akkor, ha a motorkerékpárod teljesítményére és hosszú élettartamára törekszel. A P-TECH PK012 műanyag alj (csatlakozó védelemmel) egy nélkülözhetetlen kiegészítő, amelyet a motorosok számára terveztek, hogy biztosítsák a maximális védelmet és tartósságot.

A P-TECH egy elismert gyártó a motoralkatrészek piacán, és a PK012 modelljük iskolapéldája annak, hogyan lehet a legjobb minőséget nyújtani anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni. Ez a műanyag alj kifejezetten a rezonátorvédők és haspáncélok kategóriájába tartozik, melyek elengedhetetlenek a motorosoknak, akik szeretnék megóvni járművük alsó részeit a sérülésektől és a szennyeződésektől.

A PK012 modell különleges koncepciójának köszönhetően hatékonyan védi a motor különböző részeit az úton található akadályoktól, mint például kövek, törmelékek vagy egyéb kemény tárgyak, amelyek könnyen károsíthatják a motort. Ezen felül az eszköz csatlakozóvédelmet is nyújt, amely különösen fontos, mivel a meghibásodott csatlakozók komoly hibákat okozhatnak a teljesítményben.

A PK012 műanyag alj könnyen felszerelhető a legtöbb motorkerékpár típusra, és annak specifikus kialakítása lehetővé teszi a tökéletes illeszkedést. Az eszköznek ellenáll a kemény időjárási körülményeknek, így hosszú távú védelmet kínál a motor számára anélkül, hogy bármilyen karbantartást igényelne. Ezenkívül a műanyag felépítés csökkenti a súlyt, ami minimalizálja a jármű terhelését, így optimális teljesítményt és gyorsulást biztosít.

Azok a motorosok, akik komolyan veszik a járművük állapotát és védelmét, nem hagyhatják figyelmen kívül a P-TECH PK012 műanyag aljat. Ez a termék nem csak a funkcionalitása miatt, hanem a kiváló ár-érték arány miatt is kiemelkedő választás minden motoros számára. Az okosan tervezett kialakítás és a minőségi anyaghasználat biztosítja, hogy ez az eszköz hosszú időn keresztül szolgálja majd a motoros igényeit.

Ha szeretnéd megvásárolni a P-TECH PK012 műanyag aljat (csatlakozó védelemmel), látogass el webshopunkba, ahol részletes információkat és vásárlási lehetőségeket találsz. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megvédd motorkerékpárod értékes részeit ezzel a kiváló minőségű termékkel. Bízz a P-TECH tapasztalatában és szakértelmében, és válaszd a legjobb védelmet motorod számára!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges