P-TECH PK005K műanyag alj (csatlakozó védelemmel)

Gyártó:
Cikkszám:
872252

13799.999959

10866.1417

13 800 Ft

Nettó: 10 866 Ft

P-TECH PK005K műanyag alj (csatlakozó védelemmel)

Rendelhető
Rendelhető

A P-TECH PK005K műanyag alj (csatlakozó védelemmel) egy prémium minőségű, rendkívül tartós motoralkatrész, amely a motorkerékpár tulajdonosok és szerelők körében nagy népszerűségnek örvend. A P-TECH által gyártott termék kifejezetten motorosok számára készült, hogy maximális védelmet nyújtson a motorkerékpár fontos komponenseinek, különösen a csatlakozóknak. A webshopunk azzal a céllal jött létre, hogy a motorosok számára biztosítsa a legjobb minőségű alkatrészeket és kiegészítőket.

Ez a műanyag alj nemcsak könnyű, hanem kimagaslóan ellenáll a sérüléseknek is, ami azt jelenti, hogy hosszú távon megbízható védelmet nyújt. A csatlakozók sérülése egy komoly probléma a motorkerékpárosok körében, mivel ezek a sérülések gyakran vezetnek elektronikai problémákhoz vagy egyéb működési hibákhoz. Az P-TECH PK005K műanyag alj azonban innovatív kialakításának köszönhetően hatékony megoldást kínál ezekre a problémákra.

A műanyag alj kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll a szélsőséges környezeti hatásoknak is. Legyen szó esőről, sárról vagy porról, ez a termék minden körülmények között megőrzi kiváló tulajdonságait. A csatlakozók védelme szempontjából kulcsfontosságú, hogy az alj ne engedje beszivárogni a nedvességet és a szennyeződéseket, és P-TECH PK005K pontosan ebben jeleskedik.

Ezen kívül, az alj felszerelése gyors és egyszerű, nem igényel nagyobb műszaki szaktudást, így a motorkerékpár tulajdonosok saját maguk is könnyedén elvégezhetik. A pontos méretezés és az előre kialakított rögzítési pontok biztosítják, hogy a termék tökéletesen illeszkedjen a legtöbb motorkerékpár modellhez, így nem kell aggódnia a kompatibilitási problémák miatt.

Amellett, hogy a csatlakozókat védi, ez a műanyag alj emellett kiváló rezonátorvédő is. A rezonátorvédők kiemelkedő szerepet játszanak a motorkerékpár által kibocsátott hanghullámok kezelésében, így nemcsak a motor teljesítményét javítják, hanem a motoros élményt is fokozzák. A rezonátor védelme különösen fontos lehet hosszú távú utazások során, amikor a motor hőmérséklete jelentősen megemelkedhet, és a külső hatások fokozottan érvényesülhetnek.

A P-TECH PK005K műanyag alj (csatlakozó védelemmel) egy elengedhetetlen kiegészítő minden motoros számára, aki meg szeretné hosszabbítani a motorkerékpárja élettartamát és megőrizni annak optimális működési állapotát. Ha Ön is szeretné kihasználni ezt a magas színvonalú terméket, ne habozzon, rendeljen még ma a webshopunkból, és tapasztalja meg a P-TECH minőséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges