P-TECH PK001K műanyag alj (csatlakozó védelemmel)

Gyártó:
Cikkszám:
872249

13799.999959

10866.1417

13 800 Ft

Nettó: 10 866 Ft

P-TECH PK001K műanyag alj (csatlakozó védelemmel)

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH PK001K műanyag alj (csatlakozó védelemmel)

A motoralkatrészek és ruházatok szakértő webáruházában a P-TECH PK001K műanyag alj egy prémium minőségű termék, amely a motorod védelmére lett tervezve. Ez a műanyag alj különösen alkalmas a rezonátorok védelmére, így biztosítva a motoralkatrészek hosszabb élettartamát.

Kiemelkedő minőség és tartósság

A P-TECH gyártó híres a magas minőségű és megbízható motoralkatrészeiről. A PK001K modell sem kivétel. Erős, strapabíró műanyagból készült, amely ellenáll a különböző mechanikai sérüléseknek és az időjárás viszontagságainak. Ez a termék kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy ellenálljon az ütéseknek és a dörzsölésnek, ezáltal védve a kritikus motoralkatrészeket a kopástól és sérüléstől.

Funkcionalitás és egyszerű telepítés

A P-TECH PK001K műanyag alj nem csupán védelmet nyújt, hanem funkcionalitásával is kitűnik. Az intelligens tervezésnek köszönhetően a telepítése rendkívül egyszerű, és kompatibilis a legtöbb motor modellel. A csatlakozó védelme különösen hasznos, hiszen megakadályozza a szennyeződések és a víz bejutását a motor érzékeny részeibe.

Előnyök:

  • Védelem és tartósság: Ellenáll az ütéseknek és a mechanikai sérüléseknek.
  • Könnyű telepítés: A telepítése gyors és egyszerű, nem igényel speciális szerszámokat.
  • Kompabilitás: Széles körben kompatibilis a legtöbb motor modellel.
  • Sokoldalúság: Alkalmas rezonátorok és egyéb kritikus motoralkatrészek védelmére.

Alkalmazási területek

Ez a műanyag alj különösen hasznos azok számára, akik gyakran közlekednek nehéz terepen vagy versenyeznek motorjukkal. A termék kifejezetten előnyös enduro és motokrossz motorosok számára, akiknek motorjai különösen ki vannak téve a külső hatásoknak.

Ügyfél vélemények

A P-TECH PK001K műanyag alj számos pozitív visszajelzést kapott ügyfeleinktől. A vásárlók elismerik a termék kiváló minőségét és tartósságát, valamint azt, hogy könnyen telepíthető. Továbbá, sokan hangsúlyozták, hogy a csatlakozó védelem rendkívül hasznos, különösen zord körülmények között.

Záró gondolatok

Összességében a P-TECH PK001K műanyag alj egy elengedhetetlen motoralkatrész, amely biztosítja motorod védelmét és hosszú élettartamát. Ha motorodat valóban szeretnéd megóvni a külső hatásoktól, ne keress tovább. Rendelje meg most a P-TECH PK001K műanyag aljat webáruházunkban, és élvezze a biztonság nyújtotta előnyöket!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges