PRO-CARBON RACING Yamaha Bashplate - YZ250F 2019

Gyártó:
Cikkszám:
757499

128799.999956

101417.3228

128 800 Ft

Nettó: 101 417 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Bashplate - YZ250F 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Bashplate - YZ250F 2019

Termékleírás:

A PRO-CARBON RACING Yamaha Bashplate a YZ250F 2019 modellhez egy rendkívüli tartozék, amelyet minden motorkerékpár-rajongónak ajánlunk. Ez a kartervédő optimális védelmet nyújt a motor alsó része számára, amely különösen fontos a versenyzési és off-road környezetekben, ahol a motor állandóan ki van téve a különböző mechanikai behatásoknak.

Anyag:

A PRO-CARBON RACING Yamaha Bashplate kiváló minőségű szénszálas anyagból készült, amely rendkívül könnyű és erős. Az anyag kiválasztása különösen fontos a motor teljesítményének fenntartása miatt, mivel a szénszálas szerkezet minimalizálja a tömeget, miközben maximális védelmet biztosít.

Tervezés és Illeszkedés:

Ez a bashplate kifejezetten a Yamaha YZ250F 2019 modellhez készült, amely biztosítja az optimális illeszkedést és könnyű telepítést. A pontos méretezés és a precíz kialakítás lehetővé teszi, hogy egyszerűen rögzítse és eltávolítsa a védőlemezt, minimális munkaidővel. A gyártó minden egyes darabot gondosan tesztel, hogy megfeleljen a legmagasabb minőségi szabványoknak.

Védelem és Tartósság:

A PRO-CARBON RACING bashplate kiváló védelmet nyújt a motor alsó és oldalsó részeinek, megakadályozza a kövek, törmelék, és más szinteken okozott károk kialakulását. Az anyag ellenáll a súlyos mechanikai behatásoknak és kopásoknak, így hosszú élettartamot biztosít. Emellett a bashplate hőálló tulajdonságokkal is rendelkezik, ami különösen fontos a motor magas hőmérsékletű környezetei számára.

Esztétika:

A szénszálas anyag modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak. A fekete fényes felület esztétikailag is illeszkedik a Yamaha YZ250F 2019 modellhez, kiemelve annak dinamizmusát és stílusát.

Felhasználási Területek:

A PRO-CARBON RACING Yamaha Bashplate ideális választás a versenyzők, off-road rajongók és minden olyan motoros számára, aki komoly védelmet kíván biztosítani a motorja számára. Akár sivatagi futamokon, hegyi túrákon, vagy egyszerűen a mindennapi motoros kalandokon használod a YZ250F-t, ez a kartervédő maximális védelmet és teljesítményt nyújt.

Telepítés:

A PRO-CARBON RACING bashplate könnyen telepíthető, nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre. A csomag tartalmaz minden szükséges szerelési elemet és részletes útmutatót, amely segít a gyors és hatékony telepítésben.

Válaszd a PRO-CARBON RACING kartervédőt a Yamaha YZ250F 2019 modellhez, és biztosítsd motorod számára a legjobb védelmet és teljesítményt!

Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Yamaha YZ250F 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges