PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő - 350 SX-F 2011-12

Gyártó:
Cikkszám:
758829

128799.999956

101417.3228

128 800 Ft

Nettó: 101 417 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő - 350 SX-F 2011-12

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő - 350 SX-F 2011-12

A PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden KTM 350 SX-F 2011-12 tulajdonos számára, akik maximális védelmet szeretnének biztosítani motorjuknak a legnehezebb terepeken is. Ez a prémium minőségű kartervédő speciálisan tervezett, hogy illeszkedjen a 2011-12-es KTM 350 SX-F modellekhez, és kiváló védelmet nyújtson a motor alsó része számára, amely különösen ki van téve a sérüléseknek.

Kiemelkedő tulajdonságok

  • Magas minőségű karbon anyag: A PRO-CARBON RACING kartervédők könnyűek, de rendkívül erősek, biztosítva a maximális védelmet.
  • Precíz illeszkedés: Ezeket a védőket kifejezetten a KTM 350 SX-F 2011-12 modellekhez tervezték, garantálva a tökéletes illeszkedést és a könnyű felszerelhetőséget.
  • Korrózióálló: A karbon anyag természeténél fogva ellenáll a korróziónak, így hosszú élettartamot biztosít.
  • Esztétikus megjelenés: A kék, narancs és fekete színkombináció tökéletesen kiegészíti a KTM motorok dizájnját.

Előnyök

A PRO-CARBON RACING kartervédő használatával nem csak a motorját védi a potenciális sérülésektől, de hozzájárul a motor teljesítményének és élettartamának növeléséhez is. A kartervédő hatékonyan véd a kövek, kavicsok és más törmelékek által okozott károktól, amelyek a motor alsó részét érhetik terepezés közben. Ráadásul a könnyű és erős karbon anyagnak köszönhetően nem növeli jelentősen a motor súlyát, így nem befolyásolja a teljesítményt.

Kiegészítők és kompatibilitás

A PRO-CARBON RACING kartervédők tökéletesen kompatibilisek a KTM 350 SX-F 2011-12 modellekkel, de ajánlott minden esetben ellenőrizni a kompatibilitást a saját modelljével. Az egyszerű felszerelés érdekében minden szükséges szerelési anyag és részletes útmutató a csomagban található.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING neve egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal a motoros sportban. Termékeik a legkiválóbb anyagokból készülnek, és minden egyes darabot alapos tesztelésnek vetnek alá, hogy a legjobb védelmet biztosítsák a motorosoknak. Vásárlásával nem csak egy terméket, hanem egy olyan megoldást kap, amely segít megvédeni motorját és fokozni az élményt minden egyes út során.

Rendelés és szállítás

Rendelje meg még ma a PRO-CARBON RACING KTM Kartervédőt a webshopunkból, és élvezze a gyors szállítást és a kiváló ügyfélszolgálatot! Ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 350SXF 2011, 2012

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges