PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő - 350 EXC-F 2012-16

Gyártó:
Cikkszám:
758827

128799.999956

101417.3228

128 800 Ft

Nettó: 101 417 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő - 350 EXC-F 2012-16

Rendelhető
Rendelhető

Részletes Termékleírás

Üdvözöljük webshopunkban! Bemutatjuk Önnek a PRO-CARBON RACING KTM Kartervédőt, melyet kifejezetten a 350 EXC-F 2012-16 modellhez terveztek. Ez a kiváló minőségű kartervédő kifejezetten a motorosok számára készült, akik komolyan veszik a terepmotorozást, és szeretnék megvédeni motorjuk alsó részét a sérülésektől.

Kialakítás és Anyagminőség

A PRO-CARBON RACING KTM Kartervédője magas minőségű szénszálas anyagból készült, amely kiváló védelmet nyújt extrém körülmények között is. A szénszálas anyag könnyű, mégis erős, így nem terheli meg járművét, miközben maximális védelmet biztosít a kövek, törmelék és egyéb tárgyak ellen, amelyek károsíthatják a motor olajteknőjét és egyéb kritikus alkatrészeit.

Kompatibilitás és Felhasználhatóság

Ez a kartervédő tökéletesen illeszkedik a KTM 350 EXC-F 2012-16 modellhez, így nem kell aggódnia a felhelyezés nehézségei miatt. A termék előre kialakított furatokkal és erős rögzítőkkel rendelkezik, amelyek biztosítják a gyors és egyszerű telepítést. A pontos illeszkedés megakadályozza a laza alkatrészek által okozott zajokat és vibrációkat, biztosítva a sima és csendes működést.

Védelmi Jellemzők

A kartervédő kialakítása különleges szempontokat vesz figyelembe, hogy maximális védelmet nyújtson a motor legkritikusabb részei számára. Az erős és ellenálló szénszálas anyag ellenáll a mindennapos használat során fellépő kopásnak és ütődéseknek, így biztos lehet benne, hogy motorja alsó része mindig védett lesz.

Miért Válassza a PRO-CARBON RACING Kartervédőt?

  • Magas Minőségű Anyag: A szénszálas anyag biztosítja a tartósságot és a könnyűséget.
  • Könnyű Telepítés: Előre kialakított furatok és erős rögzítők a gyors telepítés érdekében.
  • Tökéletes Illeszkedés: Kifejezetten a KTM 350 EXC-F 2012-16 modellhez tervezve.
  • Maximális Védelem: Megvédi a motor olajteknőjét és egyéb kritikus alkatrészeit a sérülésektől.
  • Hosszú Élettartam: Ellenáll a kopásnak és az ütődéseknek, hosszú távú védelmet nyújtva.

Vásárlói Vélemények

Számos elégedett vásárló osztotta meg pozitív tapasztalatait a PRO-CARBON RACING Kartervédőt illetően. Véleményeik szerint a termék nem csak kiválóan védi a motor alsó részét, de könnyű súlya és egyszerű telepíthetősége is nagy előny.

Hogyan Vásárolhat?

A PRO-CARBON RACING KTM Kartervédője elérhető webshopunkban. Vásároljon most, és tapasztalja meg a minőségi védelem előnyeit!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 350EXCF 2012, 2013, 2014, 2015, 2016

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges