PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 250/300 XC 2019

Gyártó:
Cikkszám:
758826

92000.000023

72440.9449

92 000 Ft

Nettó: 72 441 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 250/300 XC 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 250/300 XC 2019

A PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 250/300 XC 2019 egy kivételes minőségű és tartósságú kartervédő, mely minden terepmotor rajongó számára elengedhetetlen. Ez a termék lehetővé teszi a motor szívét, a kartert, megbízhatóan megóvni a káros hatásoktól, mint például a kövektől, törmeléktől és egyéb akadályoktól, amelyekkel a terepen gyakran találkozunk.

Kiemelkedő Tulajdonságok:

  • Anyag: A legmagasabb minőségű karbon szálakból készült, amely garantálja a maximális szilárdságot és tartósságot.
  • Design: Kifejezetten a KTM 250/300 XC 2019 modellhez készült, így tökéletesen illeszkedik és biztosítja a maximális védelmet.
  • Tömeg: Könnyű konstrukció, amely nem növeli jelentősen a motor súlyát, mégis rendkívül ellenálló.
  • Felszerelés: Egyszerűen és gyorsan telepíthető, nem igényel speciális szerszámokat vagy szaktudást.
  • Tartósság: Ellenáll az időjárási viszontagságoknak és az erős ütéseknek is.

Használati Előnyök:

A PRO-CARBON RACING Haspáncél nemcsak a motor karterét védi, hanem növeli a motor élettartamát is azáltal, hogy megakadályozza a kritikus alkatrészek sérülését. Akik rendszeresen terepeznek, tudják, hogy a haspáncél kulcsfontosságú kiegészítője a motornak, és ezzel a termékkel jelentősen csökkenthetik a karbantartási költségeket és a leállási időket.

A termék racig teszteken és valódi terepviszonyok között lett próbára téve, így biztosítva, hogy bármilyen körülmények között megállja a helyét. A hajlékony, de mégis rendkívül strapabíró anyagoknak köszönhetően hatékonyan képes elnyelni az ütések energiáját, így minimalizálva a motorkerékpárra ható káros hatásokat.

Telepítés és Karbantartás:

A PRO-CARBON RACING Haspáncél telepítése meglehetősen egyszerű folyamat, amelyhez csupán néhány alapvető eszköz szükséges. A termék részletes telepítési útmutatót tartalmaz, amely megkönnyíti a gyors és hatékony beszerelést. A kartervédő karbantartása sem igényel túl nagy erőfeszítést; alkalmankénti tisztítással és állapotellenőrzéssel hosszú évekig megbízhatóan fog szolgálni.

A PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél a profi versenyzők és az elkötelezett hobbi motorosok számára egyaránt ideális választás. Ha Ön fontosnak tartja a motorjának állapotát és védelmét, akkor ez a termék nélkülözhetetlen a felszerelésében. Ne hagyja, hogy egy kis akadály vagy törmelék tönkretegye a napját, szerezze be most a PRO-CARBON RACING KTM Haspáncélt!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250XC 2019
KTM 300XC 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges