PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 250 SX 2017-18

Gyártó:
Cikkszám:
758813

92000.000023

72440.9449

92 000 Ft

Nettó: 72 441 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 250 SX 2017-18

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 250 SX 2017-18

A PRO-CARBON RACING prémium minőségű kartervédője, amely kifejezetten a KTM 250 SX 2017-18 modellekhez lett tervezve, egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden motocross és enduro rajongó számára. Ez a haspáncél nem csupán a motor élettartamát hosszabbítja meg, hanem javítja annak teljesítményét is, köszönhetően a csúcstechnológiás anyagoknak és a gondos tervezésnek.

Anyag és technológia:

A PRO-CARBON RACING haspáncélok hőre keményedő karbon-kompozit anyagokból készülnek, amelyeket kifejezetten a versenykörnyezet igényeihez fejlesztettek ki. Ezek az anyagok nemcsak rendkívül erősek és ellenállóak, de könnyűek is, így nincs szükség kompromisszumra a védelem és a súly között. A karbon szálak és a gyanta keveréke kimagasló védelmet nyújt a motor kritikus alkatrészei számára a kőfelverődések, ütések és egyéb mechanikai sérülések ellen.

Kompatibilitás és felszerelés:

Ez a haspáncél tökéletesen illeszkedik a KTM 250 SX 2017-18 modellekhez, biztosítva a maximális védelmet anélkül, hogy gátolná a motor teljesítményét vagy mozgékonyságát. Az ergonomikus tervezés lehetővé teszi a könnyű felszerelést és leszerelést, amelyhez nincs szükség speciális szerszámokra.

Előnyök:

  • Maximális védelem: Megóvja a motort a mechanikai sérülések, kőfelverődések és egyéb behatások ellen.
  • Könnyű és erős: A karbon-kompozit anyagoknak köszönhetően egyszerre könnyű és nagy teherbírású.
  • Könnyű felszerelés: Gyorsan és egyszerűen felszerelhető, nincs szükség speciális szerszámokra.
  • Kiemelkedő illeszkedés: Kifejezetten a KTM 250 SX 2017-18 modellekre tervezve, precíz illeszkedéssel.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING márka híres a kimagasló minőségéről és műszaki fejlettségéről, amely bármilyen versenykörnyezetben bizonyít. A cég nagy hangsúlyt fektet az innovációra és a folyamatos fejlesztésre, hogy mindig a legjobb teljesítményt és védelmet nyújtsa vásárlóinak. A PRO-CARBON RACING haspáncélt választva biztos lehet benne, hogy motorja a legjobb védelemben részesül, ami nagymértékben hozzájárul annak élettartamához és megbízhatóságához.

Legyen Ön is a PRO-CARBON RACING család tagja és tapasztalja meg a csúcstechnológia és a kiváló minőség előnyeit motorozás közben!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250SX 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges