PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 125 SX 2019

Gyártó:
Cikkszám:
758619

92000.000023

72440.9449

92 000 Ft

Nettó: 72 441 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 125 SX 2019

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 125 SX 2019 egy kiváló minőségű motoralkatrész, amely kifejezetten a KTM 125 SX 2019-es modellhez lett tervezve. Ez a kartervédő tökéletes választás mindazon motorosok számára, akik fontosnak tartják motorjuk aljának és rezgéscsillapítójának megóvását az extrém terepviszonyok között.

Anyag és tervezés: A PRO-CARBON RACING híres a csúcstechnológiás szénszálas anyagok használatáról, amelyek könnyűek, mégis hihetetlenül erősek. Ez az haspáncél nemcsak a karter és a rezgéscsillapító védelmét szolgálja, hanem ellenáll a legkeményebb ütésekkel és koptató hatásokkal szemben is. Az aerodinamikai kialakítás hozzájárul a motor teljesítményéhez anélkül, hogy növelné a súlyt vagy akadályozná a levegőáramlást.

Telepítés és kompatibilitás: A PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 125 SX 2019 könnyen felhelyezhető, és tökéletesen illeszkedik a KTM 125 SX 2019 modellhez. Minden szükséges szerelési kiegészítő mellékelve van, így nincs szükség további eszközökre vagy módosításokra. A precíziós illeszkedés biztosítja, hogy a haspáncél szilárdan a helyén maradjon még a legdurvább terepen is.

Védelem és tartósság: Ez az kartervédő kiváló védelmet nyújt az alváz és az olajteknő sérüléseivel szemben, amit a kövek, törmelékek és más tereptárgyak okozhatnak. A szénszálas szerkezet rendkívüli tartósságot biztosít, amely hosszú élettartamot garantál, még a legintenzívebb használat mellett is. Ez a tartósság segít megelőzni a drága javításokat és növeli a motor életét.

Stílus és megjelenés: A PRO-CARBON RACING termékek híresek a stílusos megjelenésükről. Az elegáns szénszálas kialakítás modern és professzionális külsőt kölcsönöz a motorjának. A magas fényű befejezés nemcsak esztétikailag vonzó, hanem könnyen tisztítható és karbantartható is.

Összességében a PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 125 SX 2019 egy prémium minőségű, magas teljesítményű motoralkatrész, amely kielégíti még a legigényesebb motorosok elvárásait is. Ha Ön is szeretné motorját a legjobb védelemmel és professzionális megjelenéssel ellátni, akkor ez a kartervédő tökéletes választás.

Termékkategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Kartervédő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 125SX 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges