PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 125 SX 2011-15

Gyártó:
Cikkszám:
758617

92000.000023

72440.9449

92 000 Ft

Nettó: 72 441 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 125 SX 2011-15

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 125 SX 2011-15

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 125 SX 2011-15

A PRO-CARBON RACING cég bemutatja a kiváló minőségű és maximális védelmet nyújtó PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél modellt, amelyet kifejezetten a 2011 és 2015 közötti KTM 125 SX modellekhez terveztek. Ez a haspáncél egyedülálló technológiával és anyagokkal készült, amelyek nagyfokú strapabíróságot és megbízhatóságot biztosítanak. Akik szenvedélyesen űzik a motocross sportot, tudják, hogy mennyire kritikus szerepet játszik a motor védelme durva terepen és extrém körülmények között.

Jellemzők:

  • Kiváló Anyagok: Ez a haspáncél magas minőségű szénszálas anyagból készül, amely rendkívül könnyű, mégis erős. A szénszálas szerkezet kiváló ütésállóságot és tartósságot biztosít.
  • Maximális Védelem: A haspáncél kialakítása megvédi a motor alsó részeit az ütésektől, kövektől, és más terep akadályoktól, amelyek károsíthatják a motor fontos alkatrészeit.
  • Könnyű Felszerelés: Az egyszerűen felszerelhető kivitel lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén rögzítse a páncélt a motorra. A pontos illeszkedés garantálja a biztos és stabil védelmet.
  • Aerodinamikai Előnyök: A haspáncél áramvonalas kialakítása csökkenti a légellenállást, így hozzájárul a motor teljesítményének javításához és a gyorsítás optimalizálásához.
  • Esztétikai Megjelenés: A PRO-CARBON RACING design nem csak funkcionális, de látványos is. A szénszálas mintázat és a precíz kivitelezés elegánsan illeszkedik a motor esztétikájához.

Azok számára, akik komolyan veszik a versenyzést és a motorizációt, a megfelelő védelem elengedhetetlen. A PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél biztosítja, hogy a motor mindenkor a legjobb állapotban legyen, függetlenül attól, mennyire kíméletlen a terep vagy az időjárási viszonyok. Továbbá, a könnyű felszerelés és a hosszú élettartam miatt ez a termék ésszerű befektetés minden KTM 125 SX 2011-15 tulajdonos számára.

Nálunk a webshop-ban megtalálható széles kínálatban minden szükséges motoralkatrész és kiegészítő, hogy motorod mindig a legjobb formában legyen. Ne habozz, rendeld meg most a PRO-CARBON RACING KTM Haspáncélt és tapasztald meg a különbséget!

Miért válassz minket?

Webshopunkat azért hoztuk létre, hogy a motorosok igényeit maximálisan kielégítsük. Kínálatunkban a legjobb gyártók termékei találhatóak meg, és minden egyes darabot szigorú minőségellenőrzésnek vetünk alá. A gyors és megbízható szállításnak köszönhetően nem kell sokáig várnod arra, hogy kézhez kapd rendelt termékeidet.

Kattints ide és rendeld meg most ezt a prémium minőségű PRO-CARBON RACING KTM Haspáncélt, hogy motorodat mindig a legjobb védelem érje!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 125SX 2011, 2012, 2013, 2014, 2015

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges