PRO-CARBON RACING KTM Bashplate - 250 SX-F 2019

Gyártó:
Cikkszám:
758819

128799.999956

101417.3228

128 800 Ft

Nettó: 101 417 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Bashplate - 250 SX-F 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Bashplate - 250 SX-F 2019

A PRO-CARBON RACING KTM Bashplate - 250 SX-F 2019 egy első osztályú kartervédő, amelyet kifejezetten a 2019-es KTM 250 SX-F modellhez terveztek. Ez a prémium minőségű védő több szempontból is kiemelkedik, biztosítva a motor védelmét a durva terepek és ütközések során.

Robusztus Anyag: A PRO-CARBON RACING bashplate kiváló minőségű karbonszálas anyagból készült, amely könnyű, mégis rendkívül erős. Ez az anyag biztosítja a kiváló tartósságot és a maximális védelmet a motor alsó része számára.

Tökéletes Illeszkedés: Ezt a kartervédőt specifikusan a KTM 250 SX-F 2019 modellre tervezték, így tökéletesen illeszkedik és maximális védelmet nyújt. Az illeszkedés precizitása garantálja, hogy a védő nemcsak jól funkcionál, hanem esztétikusan is passzol a motorhoz.

Könnyű Telepítés: A telepítés gyors és egyszerű, nem igényel különleges szerszámokat vagy technikai tudást. A csomag tartalmazza az összes szükséges rögzítőelemet, ami még egyszerűbbé teszi a folyamatot.

Kiváló Védelem: Az off-road motorozás során elkerülhetetlenek a kemény ütközések és a nehéz terepek. A PRO-CARBON RACING bashplate hatékonyan védi a motor alsó részét a kövek, törmelékek és egyéb káros hatások ellen, meghosszabbítva ezzel a motor élettartamát.

Esztétikus Kialakítás: A karbonszálas anyag használata nemcsak tartósságot biztosít, hanem modern és sportos megjelenést is kölcsönöz a motornak. A fekete szín elegáns és professzionális külsőt nyújt, így a motor nemcsak védelemben, hanem stílusban is kimagaslik.

Könnyű Súly: A karbonszál egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül könnyű, így nem növeli meg jelentősen a motor súlyát. Ez fontos szempont azok számára, akik versenyzés vagy intenzív off-road használat során próbálják minél könnyebbé tenni a motort.

Hosszú Élettartam: A minőségi karbonszálas konstrukcióval a védő rendkívül ellenálló a kopással szemben, ami hosszabb élettartamot biztosít még a legkeményebb körülmények között is.

Ezek az előnyök együttesen teszik a PRO-CARBON RACING KTM Bashplate - 250 SX-F 2019-et a legjobb választássá minden olyan motoros számára, aki a 2019-es KTM 250 SX-F modelljével rendelkezik, és szeretné maximális védelemmel és stílussal ellátni motorját. Vásárolja meg ma a webshopunkban, hogy biztosítsa a legjobb védelmet és megjelenést motorkerékpárjának!

Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250SXF 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges