PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - TC 125 2016-18

Gyártó:
Cikkszám:
760069

92000.000023

72440.9449

92 000 Ft

Nettó: 72 441 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - TC 125 2016-18

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - TC 125 2016-18

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a motoralkatrészek és ruházat legszélesebb választékát találja. Büszkén mutatjuk be a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - TC 125 2016-18 számára készült prémium minőségű védőburkolatot.

Prémium minőség és páratlan védelem

A PRO-CARBON RACING által gyártott kartervédő a legjobb minőségű szénszálas anyagokból készült, hogy az ön motorja maximális védelmet kapjon. Az anyag rendkívül könnyű, mégis hihetetlenül erős, így a motor teljesítményét nem befolyásolja, miközben a legkeményebb körülmények között is megvédi a kritikus alkatrészeket a sérülésektől.

Specifikációk és jellemzők

  • Model: Husqvarna TC 125 2016-18
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Anyag: Szénszálas kompozit
  • Szín: Fekete, szénszál mintázattal
  • Könnyű telepítés: Egyszerűen felszerelhető, nem igényel különleges szerszámokat
  • Vízálló: Ellenáll a víznek és a sárnak, így minden terepen használható
  • Könnyen tisztítható: Az anyag könnyen mosható, ellenáll a szennyeződéseknek
  • Széles körű kompatibilitás: Kifejezetten a Husqvarna TC 125 2016-18 modellekhez tervezve

Miért válassza a PRO-CARBON RACING kartervédőt?

A motoros sportok szerelmesei számára a megfelelő védelem alapvető fontosságú. Egy jól megtervezett kartervédő nemcsak a motor élettartamát növeli meg, hanem a versenyek és a terepjáró kalandok során is biztonságot nyújt. A PRO-CARBON RACING kartervédő speciálisan úgy lett kialakítva, hogy ellenálljon az ütésektől, karcoktól és más mechanikai hatásoktól, miközben könnyedén alkalmazkodik az ön motorjához.

A szénszálas kompozit anyagok használata nem véletlen választás: ezek az anyagok híresek a kiváló szilárdságukról és tartósságukról. Ettől a kartervédőtől számíthat arra, hogy a legnehezebb körülmények között is megállja a helyét.

Telepítés és karbantartás

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő könnyen telepíthető, nem igényel különleges szerszámokat vagy szakértelmet. Az egyszerű telepítési utasításoknak köszönhetően percek alatt felszerelhető, és azonnal élvezheti a védelem előnyeit.

Emellett a karbantartása is rendkívül egyszerű. Az anyag könnyen tisztítható, ellenáll a szennyeződéseknek és a korroziónak, így hosszú időn keresztül megőrzi az eredeti állapotát.

Rendelje meg most!

Ne hagyja, hogy a kemény terep és a sziklás utak kárt tegyenek kedvenc motorjában. Válassza a PRO-CARBON RACING prémium minőségű kartervédőjét, és biztosítsa a maximális védelmet. Rendelje meg most, és élvezze a motorozás minden pillanatát gondtalanul!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TC125 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges