PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - FC 250 2019

Gyártó:
Cikkszám:
759911

128799.999956

101417.3228

128 800 Ft

Nettó: 101 417 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - FC 250 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő - FC 250 2019

Ha komolyan veszed a motorosportot, különösen terepmotorozást vagy endurózást, akkor tisztában vagy azzal, milyen fontos, hogy a motorod megfelelő védelemmel legyen ellátva. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő kifejezetten a 2019-es FC 250 modellhez készült, és kiváló minőségű védelmet nyújt az alváz és a motor alsó része számára.

Ez a kartervédő úgy lett tervezve, hogy ellenálljon a legkeményebb terepviszonyoknak is, és megvédje a motort a kövek, törmelékek és egyéb akadályok okozta sérülésektől. A PRO-CARBON RACING mérnökei nagy figyelmet fordítottak minden részletre annak érdekében, hogy ez a termék a lehető legnagyobb teljesítményt és tartósságot nyújtsa.

Fő tulajdonságok:

  • Prémium anyagok: A kartervédő szénszálas anyagból készült, amely nemcsak hihetetlenül erős, hanem rendkívül könnyű is. Ez az anyag biztosítja, hogy a motor tömege minimális maradjon, miközben maximális védelmet nyújt.
  • Könnyű telepítés: A termék telepítése egyszerű és gyors, így nem szükséges különösebb szaktudás vagy speciális eszközök használata.
  • Specifikus illeszkedés: A kartervédő kifejezetten a Husqvarna FC 250 2019 modellhez lett tervezve, így biztos lehetsz abban, hogy tökéletesen illeszkedik a motorodra.
  • Tartósság: A szénszálas konstrukciónak köszönhetően a kartervédő ellenáll az erős ütéseknek és sérüléseknek, így hosszú élettartamot biztosít.
  • Esztétikus megjelenés: A szénszálas anyag modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motornak, amely minden motoros által elismert stílusjegy.

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kartervédő egy alapvető kiegészítő minden komoly motoros számára, aki nem szeretne kompromisszumot kötni a teljesítmény és a védelem terén. Legyen szó versenyzésről vagy szabadidős motorozásról, ez a kartervédő biztosítja, hogy minden kalandod biztonságosan teljesíthető legyen.

Válaszd a PRO-CARBON RACING-et, ha a legjobb minőséget keresed a motoros védőfelszerelések terén.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FC250 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges