PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplét – TX 300 2019

Gyártó:
Cikkszám:
760082

94499.999976

74409.4488

94 500 Ft

Nettó: 74 409 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplét – TX 300 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplét – TX 300 2019 egy prémium minőségű, kifejezetten a 2019-es Husqvarna TX 300 modellhez tervezett kartervédő. A termék a PRO-CARBON RACING által gyártott és a legmagasabb minőségű karbon-kompozit anyagokból készült, így kiemelkedő védelmet nyújt a motorod legérzékenyebb részei számára.

A motorversenyzők, enduro rajongók és terepen közlekedők számára a megbízható és strapabíró kartervédő létfontosságú. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplét egy olyan kiváló termék, amely hatékonyan megóvja a motorolajtartályt, az alsó vázrészt, és egyéb kritikus komponenseket a kövektől, gyökéről és más terep által okozott sérülésektől.

Az anyaghasználat és a technológia révén ez a hasplét nem csak rendkívül könnyű, de egyúttal rendkívül erős is. A karbon-kompozit anyagnak köszönhetően a súlycsökkenést minimálisra csökkentették, ami jelentős előnyt jelent bármilyen verseny és terepvezetés során. Az aerodinamikailag optimalizált kialakítás pedig zökkenőmentes mozgást biztosít a motor számára, így nem csökken a teljesítmény sem.

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplét TX 300 2019 kiválóan ellenáll a korróziónak és a hőingadozásnak, tovább növelve a tartósságot és az élettartamot. Az egyszerű fel- és leszerelés lehetővé teszi, hogy gyors szervizelést végezz, anélkül hogy sok időt kellene eltölteni a művelettel. Az egyedi tervezés és a pontos illeszkedés garantálja, hogy a védőlemez tökéletesen illeszkedjen a motor specifikus részeire, ami a maximális védelem szempontjából elengedhetetlen.

A termék további előnyei közé tartozik a könnyű tisztíthatóság, amely segít fenntartani a hasplét esztétikai és funkcionális állapotát, még hosszú távú használat után is. A kiváló minőségű anyagoknak és a gondos gyártási folyamatnak köszönhetően a PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplét tartós és megbízható választás mind hobby-, mind profi motorosok számára.

Válassza a PRO-CARBON RACING által gyártott hasplétet, hogy biztosítsa motorkerékpárja védelmét és teljesítményét a legnehezebb körülmények között is. Ne hagyja, hogy terepen történő ütközések és rongálódások csökkentsék a motorja élettartamát és teljesítményét. Fektessen be ebbe a prémium minőségű kartervédőbe, hogy hosszútávon élvezhesse motorozás minden pillanatát!

Kiemelt jellemzők:

  • Prémium karbon-kompozit anyag
  • Könnyű és erős szerkezet
  • Aerodinamikailag optimalizált kialakítás
  • Korróziónak és hőingadozásnak ellenálló
  • Könnyen fel- és leszerelhető
  • Speciálisan a 2019-es Husqvarna TX 300 modellhez tervezve
  • Hosszú élettartam és tartós védelem

Kattintson ide a vásárláshoz!

Cikkszám: 760082
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges