PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplata - FX 350 2016-18

Gyártó:
Cikkszám:
760065

128799.999956

101417.3228

128 800 Ft

Nettó: 101 417 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplata - FX 350 2016-18

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplata - FX 350 2016-18: Kiváló Motoralkatrész

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplata - FX 350 2016-18 kiemelkedő választás minden motoros számára, aki szereti a kalandos terep motorozást és biztosítani akarja motorja maximális védelmét. Ezt a kartervédőt kifejezetten a Husqvarna FX 350 2016-18 modellekhez tervezték, hogy védelmet nyújtson az alsó részekhez és növelje a motor élettartamát.

Magas Minőségű Anyaghasználat

A PRO-CARBON RACING gyártási folyamata során csak a legjobb minőségű karbon anyagokat használják, amelyek könnyűek és rendkívül erősek. Ez a kartervédő kiváló szilárdsággal bír, mely megakadályozza a kövek és más törmelékek okozta sérüléseket, amelyeket a terepviszonyok okozhatnak.

Precíz Tervezés és Illeszkedés

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplata - FX 350 2016-18 rendkívül pontosan illeszkedik a motor alvázához, így biztosítva a maximális védelmet. Az összeszerelés egyszerű és gyors, ami időt takarít meg és lehetővé teszi, hogy minél hamarabb visszatérhessen a terepre. A tervezés során külön figyelmet fordítottak arra, hogy a hasplata ne akadályozza a motor teljesítményét és mobilitását.

Stílusos és Funkcionális

Nem csak a védelem terén kiváló, de a hasplata esztétikailag is kimagasló. Az elegáns fekete karbon dizájn tökéletesen illeszkedik a Husqvarna FX 350 modern megjelenéséhez, így nem csak védelmet nyújt, hanem stílust is kölcsönöz a motornak.

Hosszabb Élettartam

A kiváló minőségű anyaghasználat és a precíz tervezés kombinációjának köszönhetően ez a kartervédő növeli a motor élettartamát. Megvéd a korróziótól és a mechanikai sérülésektől, így hosszabb ideig biztosíthatja a motor teljesítményének csúcsán maradását.

PRO-CARBON RACING: A Minőség Garantálva

A PRO-CARBON RACING márka nevével garantáltan a legjobb minőséget kapja. Hosszú évek tapasztalata és innovációja áll a termékeik mögött, amelyeket kifejezetten azoknak a motorosoknak terveznek, akik a legjobbat akarják motorjaik számára. A márka elkötelezett az iránt, hogy a legkorszerűbb technológiával rendelkező termékeket nyújtsa ügyfelei számára.

Összefoglalás

Ha Ön egy tapasztalt motoros, aki a legjobbat szeretné kínálni motorjának, akkor a PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplata - FX 350 2016-18 kiváló választás. Ez a hasplata nem csak a maximális védelmet biztosítja, hanem hozzájárul motorja modern megjelenéséhez is. Válassza a PRO-CARBON RACING termékét, hogy motorja hosszabb ideig tartson és jobban teljesítsen minden körülmények között.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, rendeljen most és biztosítson magának egy kiváló minőségű, stílusos és rendkívül tartós kartervédőt!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FX350 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges