PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplánk - TE 125 2016-19

Gyártó:
Cikkszám:
760076

94499.999976

74409.4488

94 500 Ft

Nettó: 74 409 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplánk - TE 125 2016-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplánk - TE 125 2016-19 egy csúcsminőségű motorkerékpár alkatrész, amelyet kifejezetten ennek a modellnek terveztek. Ez a hasplánk mindent kínál, amire egy lelkes motorosnak szüksége van a terepvezetés során: védelem, teljesítmény és tartósság.

Ez a hasplánk a PRO-CARBON RACING műhelyéből származik, egy olyan gyártótól, amely világszerte ismert a kiváló minőségű motorkerékpár-alkatrészeiről. A termék szénszálas anyagból készült, amely nemcsak könnyű, hanem rendkívül strapabíró is. A szénszálas technológia nagy előnye, hogy kiváló erő- és súlyarányt biztosít, és ellenáll a legkeményebb körülményeknek is.

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplánk - TE 125 2016-19 kifejezetten a 2016-2019 közötti Husqvarna TE 125 modellekhez lett tervezve. Ez tökéletes illeszkedést és maximális védelmet biztosít a motor aljára, megóvva azt a kövektől, sártól és egyéb terepakadályoktól. Az optimális forma és kivitelezés révén a hasplánk nem akadályozza a motor hűtését, így biztosítva a motor optimális működését bármilyen körülmények között.

Egy másik kulcsfontosságú tulajdonsága a terméknek a könnyű telepítés. A PRO-CARBON RACING hasplánkja úgy lett kialakítva, hogy a felszerelése minimális időt és erőfeszítést igényeljen. Minden szükséges telepítési kiegészítő mellékelve van, és a precíz illeszkedésnek köszönhetően a hasplánk biztonságos és stabil marad még a legkeményebb terepen is.

Az esztétikai szempontok sem lettek figyelmen kívül hagyva. A szénszálas hasplánk elegáns, modern megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak. A fekete, fényes felület egyedülálló és prémium megjelenést biztosít, ami minden motoros büszkesége lehet. A PRO-CARBON RACING logója diszkréten és stílusosan van elhelyezve a hasplánkon, ezzel is jelezve, hogy egy prémium termékkel van dolgunk.

Összegzésként elmondható, hogy a PRO-CARBON RACING Husqvarna Hasplánk - TE 125 2016-19 egy elengedhetetlen kiegészítő minden Husqvarna TE 125 tulajdonos számára, aki maximalizálni szeretné motorjának védelmét és teljesítményét. A szénszálas anyag, a precíz illesztés és a könnyű telepítés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a hasplánk kiemelkedjen a piacon található hasonló termékek közül.

Cikkszám: 760076
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges