PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - TE 250/300 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
760078

94499.999976

74409.4488

94 500 Ft

Nettó: 74 409 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - TE 250/300 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - TE 250/300 2017-19

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Kartervédő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Fedezze fel a PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél megoldását, amely kifejezetten a TE 250/300 (2017-19) motorkerékpárokhoz lett tervezve. Többé nem kell aggódnia a nehéz terepen való haladás közben, mivel ez a haspáncél különleges védelmet nyújt a motor fontos részeinek, például az olajkarternek és a vezérlőrendszereknek.

Egyedülálló tervezés

A PRO-CARBON RACING Haspáncél kiváló minőségű alapanyagokból készül, melyeket gondosan válogattak ki a maximális védelem és tartósság érdekében. A karbon szálas anyag szuperkönnyű, mégis rendkívül erős, így a motor teljesítményét nem befolyásolja negatívan. Ezzel a termékkel biztos lehet benne, hogy a motorja a legjobb védelemben részesül, anélkül, hogy növelné a súlyát.

Kiváló illeszkedés és könnyű telepítés

Ez a haspáncél kifejezetten a Husqvarna TE 250/300 (2017-19) modellekhez lett tervezve, így tökéletesen illeszkedik a motorra. Az egyszerű telepítési folyamat biztosítja, hogy a motorosok gyorsan és egyszerűen felszerelhessék a haspáncélt, minimális szerszámkészlet használatával. A pontosan kialakított rögzítési pontok további stabilitást és biztonságot nyújtanak.

Teljes körű védelem

A PRO-CARBON RACING haspáncélja átfogó védelmet biztosít a motor alsó részeinek, védve azokat a kövektől, törmelékektől, és egyéb káros hatásoktól, amelyek a terepmotorozás során előfordulhatnak. Ezzel a haspáncéllal a motorosok magabiztosan és nyugodtan vághatnak bele a legkeményebb utakba is.

Esztétika és funkcionalitás

A haspáncél nemcsak funkcionálisan kiváló, hanem esztétikailag is vonzó. A karbon szálas anyag elegáns megjelenést kölcsönöz a motornak, amely jól illeszkedik a Husqvarna TE 250/300 stílusához. A sima felület és a precíz kidolgozás garantálja, hogy a motor még jobb külsővel rendelkezzen.

Tapasztalat és megbízhatóság

A PRO-CARBON RACING márka neve egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal a motorsport világában. Évek óta gyártanak kiváló minőségű, tartós alkatrészeket és védőelemeket a motorosok számára, akik megbíznak a márka szaktudásában és tapasztalatában.

Összegzés

Ha egy megbízható és tartós haspáncélt keres a Husqvarna TE 250/300 (2017-19) modelljéhez, a PRO-CARBON RACING Haspáncélja kiváló választás. Könnyű, mégis erős anyagával, pontos illeszkedésével és könnyű telepítésével ez a termék a legmagasabb színvonalat képviseli a motorvédelem terén. Ne hagyja, hogy a kemény terep tönkretegye motorját; válassza a PRO-CARBON RACING Haspáncélt, és élvezze a gondtalan motorozást!

Cikkszám: 760078
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges