PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - TC TE TX 250/300 2016

Gyártó:
Cikkszám:
760075

94499.999976

74409.4488

94 500 Ft

Nettó: 74 409 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - TC TE TX 250/300 2016

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél - TC TE TX 250/300 2016

A PRO-CARBON RACING egyik legkiemelkedőbb terméke, a Husqvarna TC TE TX 250/300 2016-os modellhez tervezett haspáncél. Ez a termék kifejezetten a legdurvább és legkeményebb terepviszonyokra készül, amelyekkel egy motocross vagy enduro motoros szembenézhet.

Robusztus és Könnyű Kialakítás

A haspáncél anyaga kiváló minőségű szénszálból készült, amely jelentős védelmet nyújt az alváz, a motor és az egyéb fontos alkatrészek számára. A szénszál rugalmassága és könnyedsége lehetővé teszi a kiváló energiaelnyelést, miközben minimálisra csökkenti a motor extra súlyát, ami fontos tényező a versenyeken.

Kiváló Védelem

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél tökéletesen illeszkedik a TC TE TX 250/300 2016 modellekre, és teljes körű védelmet nyújt. A haspáncél kitűnően védi a motort a kőfelverődések, faágak, és egyéb akadályok ellen, amelyek könnyedén károsíthatják az alvázat vagy a motort.

Egyszerű Telepítés

A terméket úgy tervezték, hogy az egyszerűen és gyorsan felhelyezhető legyen a motorra. A mellékelt rögzítőelemek és útmutató segítségével a telepítés könnyedén elvégezhető, így a motoros több időt tölthet a motorozással és kevesebb időt a szereléssel.

Optimalizált Formatervezés

A PRO-CARBON RACING külön figyelmet fordított arra, hogy a haspáncél aerodinamikailag is megfelelő legyen. Az optimalizált formatervezésnek köszönhetően a motor megtartja kiváló menetdinamikáját, miközben maximális védelmet nyújt a legkényesebb részek számára.

Tartósság és Minőség

A PRO-CARBON RACING termékei magas minőségi szabványok szerint készülnek, hogy biztosítsák a tartósságot és megbízhatóságot. A haspáncél speciális bevonata ellenáll a rozsdának és a korróziónak, így hosszú élettartamot garantál mindenféle időjárási körülmények között.

Alkalmazási Terület

Ez a termék ideális motocross, enduro, és egyéb terepmotoros tevékenységekhez. Aki komolyan veszi a motorozást, annak elengedhetetlen kelléke ez a haspáncél a feltétlen biztonság érdekében.

Összegzés

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Haspáncél a legjobb választás minden 2016-os TC TE TX 250/300 tulajdonos számára, aki meg kívánja védeni motorját a legdurvább terepviszonyok közepette is. Ne hagyja, hogy a természet akadályozza Önt a pályákon: válassza a PRO-CARBON RACING minőségi termékét a maximális védelemért és teljesítményért.

Cikkszám: 760075
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges