PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - TC 85 2018-19

Gyártó:
Cikkszám:
760074

94499.999976

74409.4488

94 500 Ft

Nettó: 74 409 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - TC 85 2018-19

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate egy kiemelkedően tartós és könnyű kartervédő, amelyet kifejezetten a TC 85 2018-19 modellévre terveztek. Mivel a motocross és enduro motorozás rendkívül kemény követelményeket támaszt a motorkerékpárok védelme terén, a PRO-CARBON RACING ezt a védelmi eszközt a legjobb anyagokból, figyelemfelkeltő dizájnnal és kiváló funkcionalitással tervezték.

A kartervédő készült magas minőségű karbon rostból, amely egyszerre biztosítja a könnyű súlyt és a maximális tartósságot. Ez a speciális anyag minden időjárási körülménynek és terepi megpróbáltatásnak ellenáll, így biztosítva, hogy a motor képes legyen a legkeményebb versenyeken is helytállni. A karbon védők egyik jelentős előnye a szilárdságuk mellett, hogy nem rozsdásodnak és sokkal kisebb az esélye, hogy megsérülnek vagy elhasználódnak, mint a fém védők.

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate könnyű és stabil rögzítést kínál, köszönhetően az előre kialakított felszerelési pontoknak és a precízen megmunkált csatlakozóknak. Ez azt jelenti, hogy a szerelés egyszerű és gyors, ami különösen fontos a versenyzők és a szerelők számára.

Az ergonomikus kialakítás és az aerodinamikai optimalizálás lehetővé teszi, hogy a bashplate ne korlátozza a motor teljesítményét és mozgékonyságát. A letisztult vonalak és az elegáns kialakítás a motorkerékpár megjelenését is javítja, így nem csak egy funkcionális kiegészítőt kapunk, hanem egy esztétikus védelmi elemet is.

A PRO-CARBON RACING márka híres a precíziós gyártás és a kiváló minőség iránti elkötelezettségéről. Minden egyes terméket szigorú minőségellenőrzésnek vetnek alá, hogy biztosítsák, hogy csak a legjobb termékek kerüljenek a vásárlók kezébe.

Egy PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate beszerzése nem csak egy intelligens döntés a motorod védelme érdekében, hanem egy befektetés is a jövőbe. A tartósság és a megbízhatóság, amit ez a termék nyújt, sokszorosan megtérül a hosszú távú használat során. Nem számít, hogy profi versenyző vagy, vagy csak hobbi célra használod a motort, ez a kartervédő segít megvédeni a drága alkatrészeidet a károsodástól.

Összefoglalva, a PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate a TC 85 2018-19 modellekhez tökéletes választás mindazok számára, akik a legjobb teljesítményt és védelmet keresik. A könnyű szerelhetőség, a tartósság, az esztétikus megjelenés és a karbon rost előnyei mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék a legjobb legyen a kategóriájában.

Cikkszám: 760074
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges