PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - FX 450 2019

Gyártó:
Cikkszám:
760068

128799.999956

101417.3228

128 800 Ft

Nettó: 101 417 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - FX 450 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - FX 450 2019: A tökéletes választás a motorod védelmére

Ha komoly motoros vagy, aki a maximális teljesítményre törekszik, akkor fontos, hogy a motorod minden alkatrésze a lehető legjobb legyen. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - FX 450 2019 nem csupán egy haspáncél; ez egy kiemelkedő minőségű kartervédő, amely megvédi a motorod legfontosabb részeit a sérülésektől. Ebben a részletes leírásban bemutatjuk, miért is érdemes ezt a terméket választani.

Kiemelkedő védelem és minőség

A PRO-CARBON RACING kartervédők ismertek kiemelkedő minőségükről és tartósságukról. A Husqvarna FX 450 2019-es modellje számára tervezett bashplate kifejezetten erre a motorkerékpárra szabott, biztosítva a maximális védelmet és illeszkedést. A kartervédő szénszálas anyagból készült, amely könnyű, mégis rendkívül erős. Ez azt jelenti, hogy a motorod súlya minimálisan nő, miközben optimális védelmet nyújt az ütésekkel és egyéb potenciális sérülésekkel szemben.

Könnyű telepítés

A telepítés rendkívül egyszerű, így időt és energiát takaríthatsz meg. A bashplate a motorod alapvető struktúráira könnyen szerelhető, és nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet. A termékhez mellékelt részletes útmutató segítségével bárki képes lesz gyorsan és könnyen felhelyezni.

Professzionális használatra tervezve

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate nem csak amatőr használatra ajánlott, hanem profi versenyzőknek is, akik a legmagasabb szinten teljesítenek. Az anyaghasználat és a kivitelezés minősége biztosítja, hogy a motor teljesítménye és állapota hosszú távon megmarad.

Egyedi kialakítás

A design nem csupán funkcionális, de esztétikailag is vonzó. A szénszálas felület modern és dinamikus megjelenést kölcsönöz a motorodnak. A termék nem pusztán védelmet nyújt, hanem hozzájárul a motor összképének javításához is.

Előnyök összegzése

  • Kiemelkedő védelem: Szénszálas anyagből készült, rendkívül ellenálló és könnyű.
  • Könnyű telepítés: Egyszerű felhelyezés, nincs szükség speciális szerszámokra.
  • Professzionális használatra: Ideális amatőr és profi versenyzők számára is.
  • Esztétikus design: Modern és dinamikus megjelenés.

Ne elégedj meg kevesebbel, amikor a motorod védelméről van szó! Válaszd a PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - FX 450 2019 modellt, és élvezd a nyugodt motorozást, tudva, hogy a motorod legfontosabb részei a lehető legjobb védelemben részesülnek.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FX450 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges