PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - FX 350 2019

Gyártó:
Cikkszám:
760066

128799.999956

101417.3228

128 800 Ft

Nettó: 101 417 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - FX 350 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - FX 350 2019

A PRO-CARBON RACING által gyártott, kiváló minőségű haspáncél, amely kifejezetten a Husqvarna FX 350 2019-es modellhez készült. Ez az alkatrész kiemelt védelmet biztosít a motorblokknak és az alvázszerkezetnek, így megelőzve a terepmotorozás során keletkező sérüléseket.

Jellemzők:

  • Anyaga: Kiváló minőségű karbon, amely növeli az alkatrész tartósságát és ellenálló képességét.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a Husqvarna FX 350 2019-es modellhez tervezve, így garantált a tökéletes illeszkedés.
  • Könnyű súly: A karbon anyagnak köszönhetően a haspáncél alacsony súllyal bír, ami nem befolyásolja a motor teljesítményét.
  • Egyszerű beszerelés: Az alkatrész könnyen felszerelhető, és minden szükséges rögzítőelemet tartalmaz a csomag.
  • Védőképesség: Hatékonyan véd a kövek, sár és más tereptárgyak okozta sérülésektől.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate-et?

A terepmotorozás kihívásokkal teli tevékenység, ahol a motor alvázszerkezetének és motorblokkjának védelme elengedhetetlen. Egy professzionális haspáncél, mint ez a modell, megakadályozhatja az értékes alkatrészek sérülését, növelve ezzel a motor élettartamát és teljesítményét. A PRO-CARBON RACING termékei híresek a kiváló minőségükről és tartósságukról, így ez a bashplate is garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

Kiemelt előnyei:

  • Kiváló minőségű karbon: A PRO-CARBON RACING karbon anyaga nem csak erős, de rendkívül könnyű is, ami minimalizálja a hozzáadott súlyt.
  • Precíziós gyártás: Az alkatrész pontosan illeszkedik a Husqvarna FX 350 2019-es modellhez, így biztosítva a könnyű felszerelést és a megfelelő védelmet.
  • Robusztus tervezés: A bashplate kialakítása kifejezetten az extrém terepkörülményeknek áll ellent, biztosítva a maximális védelmet.

Az alvázszerkezet és a motorblokk védelme kiemelten fontos minden terepmotoros számára. A PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - FX 350 2019-es modellhez készült haspáncél ideális választás azoknak, akik a legjobbat keresik motorjuk védelmében. Ne hagyd, hogy sérülések gátolják motorozásaidat, válaszd a PRO-CARBON RACING termékeit, és élvezd a magabiztos terepezést!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FX350 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges