PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - FC 350 2019

Gyártó:
Cikkszám:
759913

128799.999956

101417.3228

128 800 Ft

Nettó: 101 417 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - FC 350 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate - FC 350 2019

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate kifejezetten a 2019-es FC 350 modell számára készült, kifejezetten versenyfelhasználásra kialakítva. Ez a kiemelkedő minőségű kartervédő kiváló védelmet nyújt a motorház alsó részének, megnövelve a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot még a legkeményebb terepviszonyok között is.

Kiemelkedő minőség és tartósság

A PRO-CARBON RACING a legújabb technológiával és legkiválóbb anyagokból gyártja ezt a kartervédőt. A speciális karbon-üvegszál keveréknek köszönhetően rendkívül ellenálló és strapabíró. Az anyag összeállítása során különös figyelmet fordítottak az ütközési energia elnyelésére, így biztosítva a motor optimális védelmét.

Egyedi tervezés

A kartervédőt kifejezetten a Husqvarna FC 350 2019-es modelljéhez tervezték, így tökéletesen illeszkedik a motorhoz, minimális súlygyarapodás mellett. Az aerodinamikai szempontokat is figyelembe vették a tervezés során, hogy a motor teljesítménye ne csökkenjen a használat során.

Könnyű felszerelés

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate felszerelése rendkívül egyszerű és gyors, nincs szükség speciális szerszámokra vagy módosításokra. A pontos illeszkedés és a precízen kialakított rögzítési pontok könnyű telepítést tesznek lehetővé.

Megnövelt védelem

Ez a kartervédő optimalizált védelmet nyújt az alsó motorháznak, beleértve az olajteknőt és a kipufogó rendszert is. A terepfelhasználás során gyakran előforduló sérülések és ütközések ellen hatékony védelmet biztosít, így jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket és növeli a motor élettartamát.

Professzionális megjelenés

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate nem csak funkcionális, hanem esztétikailag is kiemelkedő. A karbonszálas dizájn modern és versenyhangulatot kölcsönöz a motor számára, ami kifejezetten vonzóvá teszi mind a versenypályán, mind a mindennapi használat során.

Összegzés

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Bashplate a tökéletes választás minden FC 350 2019 tulajdonos számára, aki a motorját maximális védelemmel szeretné ellátni, hogy az a legjobban teljesítsen minden körülmények között. A kiváló minőségű anyagok használata és a precíz tervezés biztosítják, hogy ez a kartervédő hosszú éveken át megbízható védelmet nyújtson.

Vásárolja meg most webshopunkban, és élvezze a PRO-CARBON RACING minőséget!

Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FC350 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges