PRO-CARBON RACING Honda Bashplate - CRF250 2018-19

Gyártó:
Cikkszám:
757918

132299.999941

104173.2283

132 300 Ft

Nettó: 104 173 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Bashplate - CRF250 2018-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Bashplate - CRF250 2018-19

Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING Honda Bashplate-ot, amely kifejezetten a CRF250 2018-19 modellévekhez készült. Ez a termék kiváló választás minden motoros számára, aki szeretne extra védelmet nyújtani a motorjának, különösen terepen vagy versenyeken való használat során.

A PRO-CARBON RACING egy jól ismert és megbízható márka a motoralkatrészek piacán, amely híres a minőségi és tartós termékeiről. Ez a kartervédő kifejezetten úgy lett tervezve, hogy ellenálljon a legkeményebb körülményeknek is, beleértve a kavicsokat, köveket és egyéb tereptárgyakat, amelyek károsíthatják a motor alsó részeit.

Kiváló Anyagminőség

A bashplate kiváló minőségű szénszálas anyagból készült, amely könnyű, de rendkívül erős és tartós. A szénszálas anyag előnye, hogy jelentős súlycsökkenést eredményez, anélkül hogy kompromisszumot kellene kötni a védelem szintjében. Ezen kívül a szénszálas anyag rendkívül ellenálló a korrózióval és a rozsdával szemben, így hosszú élettartamot biztosít.

Könnyű Telepítés

A PRO-CARBON RACING bashplate-ot úgy tervezték, hogy telepítése rendkívül egyszerű és gyors legyen. Nem szükséges hozzá különleges szerszámok vagy professzionális segítség, így akár otthon is könnyedén fel lehet szerelni. A pontos illeszkedés biztosítja, hogy a kartervédő tökéletesen rögzüljön a motorhoz, maximális védelmet nyújtva annak.

Optimális Védelem

Egy motoros számára a legfontosabb szempont a védelem, különösen azok számára, akik terepen vagy versenyeken használják motorjukat. A PRO-CARBON RACING Honda Bashplate megvédi a motor alsó részeit a sérülésektől, legyen szó akár kavicsokról, kövekről, vagy más tereptárgyakról. Ez különösen fontos lehet, ha a motoros extrém körülmények között használja járművét.

Stílusos Megjelenés

Nem csak hogy praktikus, de a PRO-CARBON RACING bashplate stílusos megjelenést is kölcsönöz a motornak. A szénszálas anyag elegáns és modern külsőt ad, amely tökéletesen illeszkedik a Honda CRF250 2018-19 designjához. Ez a termék nemcsak funkcionális, de esztétikus is.

Összegzés

Összességében a PRO-CARBON RACING Honda Bashplate egy kiváló választás minden motoros számára, aki extra védelmet és stílust szeretne nyújtani motorjának. Kiváló anyagminőség, könnyű telepítés, optimális védelem és stílusos megjelenés jellemzi ezt a terméket. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy motorját még jobban megvédje és egyedivé tegye!

Cikkszám: 757918
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges