P-TECH Skid plate 4T KTM/Husqvarna PK021

Gyártó:
Cikkszám:
890203
Gyári cikkszám:
PK021

39399.99994

31023.6220

39 400 Ft

Nettó: 31 024 Ft

P-TECH Skid plate 4T KTM/Husqvarna PK021

Rendelhető
Rendelhető

A P-TECH Skid plate 4T KTM/Husqvarna PK021 kimagasló védelmet nyújt motorkerékpárjának, kifejezetten a 4 ütemű KTM és Husqvarna modellekhez tervezték. Ez a kartervédő kifejezetten arra fejlesztve, hogy kiállja a legzordabb terep és környezeti kihívásokat, és megvédje a motort az alulról érkező ütésektől, kövektől és egyéb törmeléktől.

Termékjellemzők:

  • Anyag: Kiváló minőségű, könnyű és rendkívül strapabíró alumínium anyagból készült, így biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható védelmet.
  • Tervezés: A P-TECH mérnökei precíz és ergonómikus tervezéssel alkották meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a KTM és Husqvarna 4 ütemű modellekhez. Az aerodinamikus kialakításnak köszönhetően nem befolyásolja a motor teljesítményét vagy kezelhetőségét.
  • Könnyű felszerelés: Az egyszerű és gyors telepítés érdekében a skid plate a szükséges szerelőelemekkel együtt érkezik. A telepítési útmutató segítségével néhány perc alatt felszerelhető, még akkor is, ha nincs műszaki tapasztalata.
  • Optimális védelem: A haspáncél széles lefedettséget biztosít, hogy a motor alját, beleértve a kartert, az olajteknőt és a kipufogócsövet is védje a sérülésektől.
  • Könnyű karbantartás: A könnyen tisztítható felület minimalizálja a karbantartási igényeket, így több időt tölthet motorozással, kevesebbet a tisztítással.

Teljesítmény és használat:

A P-TECH Skid plate 4T PK021 kiváló választás mind az amatőr, mind a profi off-road motorosok számára. A nagyteljesítményű és tartós védőpajzs megbízhatóan megóvja a motort a versenyeken és terepjárásokon egyaránt. A kompakt és modern kivitel, valamint a precíziós gyártás biztosítja, hogy az alkatrész hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtson.

Összefoglalás:

Ha komolyan veszi a terepmotorozást és szeretné megvédeni motorját a külső behatásoktól, a P-TECH Skid plate 4T KTM/Husqvarna PK021 a tökéletes választás. Az innovatív tervezés, a kiváló anyaghasználat és az egyszerű telepítés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy motorkerékpárja a legjobb védelmet kapja. Ne hagyja magát meglepni az úton, válassza a P-TECH Skid plate 4T PK021-et és biztosítsa a motorjának a megérdemelt védelmet!

Rendelje meg most a webshopunkban és készüljön fel minden terepre a P-TECH prémium kartervédőjével!

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Kartervédő

Cikkszám: 890203
Gyári cikkszám: PK021
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges