P-TECH (PK006N) Kartervédő KTM EXC / XC & Husqvarna TE 2020 - 2023

Gyártó:
Cikkszám:
978786
Gyári cikkszám:
PK006N

39399.99994

31023.6220

39 400 Ft

Nettó: 31 024 Ft

P-TECH (PK006N) Kartervédő KTM EXC / XC & Husqvarna TE 2020 - 2023

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH (PK006N) Kartervédő KTM EXC / XC & Husqvarna TE 2020 - 2023

Fedezze fel a kiváló minőségű P-TECH (PK006N) kartervédőt kifejezetten a KTM EXC/XC és Husqvarna TE 2020-2023 modellekhez tervezve. Ez az ellenálló kartervédő segít megóvni motorja legfontosabb alkatrészeit a különböző terepen történő használat során.

Robusztus és Megbízható Védelmet Nyújt:

A P-TECH kartervédőt úgy tervezték, hogy ellenálljon a legnehezebb körülményeknek is. A kartervédő kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek maximális védelmet nyújtanak a motor alsó részének, így téve lehetővé, hogy a legkeményebb terepeken is biztonságban vezethessen.

Tökéletes Illeszkedés:

Ez a kartervédő kifejezetten a KTM EXC/XC és Husqvarna TE modellekhez készült, garantálva a tökéletes illeszkedést. Az egyszerű felszerelhetőség és a precíz kialakítás révén a motorozás soha nem volt ilyen kényelmes és biztonságos.

Ellenálló Anyagok:

A P-TECH kartervédő ellenáll a korróziónak és az ütésállóságnak, így hosszú élettartamot biztosít a terméknek. A strapabíró anyagok és az erős szerkezet garantálják, hogy a védőburkolat ellenáll a sziklák, kövek és egyéb terepakadályok okozta sérüléseknek.

Esztétikus Kivitelezés:

A funkcionalitás mellett a P-TECH kartervédő dizájnja is kiemelkedő. A stílusos megjelenés és a motorhoz illeszkedő formatervezés révén nemcsak védelmet nyújt, hanem esztétikailag is hozzátesz motorjához.

Sokoldalú Felhasználás:

A kartervédő ideális mindazok számára, akik kemény terepen szeretnek motorozni, ugyanakkor a hétköznapi használat során is biztosítja a motor védelmét. Legyen szó hegyi utakról, erdei ösvényekről vagy városi közlekedésről, a P-TECH kartervédő minden helyzetben megbízható megoldást kínál.

Gyors és Egyszerű Telepítés:

A kartervédő telepítése rendkívül egyszerű és gyors, nem igényel különösebb szaktudást. Az összes szükséges szerelési anyagot a csomag tartalmazza, így Önnek csak annyit kell tennie, hogy követi az egyszerű lépéseket a gyors beépítés érdekében.

Miért Válassza a P-TECH Kartervédőt?

  • Megbízható védelem a motor alsó részének
  • Korrózió- és ütésálló anyagok
  • Tökéletes illeszkedés és stílusos dizájn
  • Sokoldalú felhasználás bármilyen terepen
  • Gyors és egyszerű telepítés

Összegzés:

A P-TECH (PK006N) kartervédő tökéletes választás minden KTM EXC/XC és Husqvarna TE 2020-2023 modellel rendelkező motoros számára. Biztosítson megbízható védelmet motorkerékpárja számára, és élvezze a gondtalan, biztonságos motorozás élményét. Rendelje meg még ma a webshopunkban!

Cikkszám: 978786
Gyári cikkszám: PK006N
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 4mm

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták