P-TECH Kartervédő 4T műanyag aljjal KTM/Husqvarna PK021H

Gyártó:
Cikkszám:
890204
Gyári cikkszám:
PK021H

53000.000045

41732.2835

53 000 Ft

Nettó: 41 732 Ft

P-TECH Kartervédő 4T műanyag aljjal KTM/Husqvarna PK021H

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH Kartervédő 4T műanyag aljjal KTM/Husqvarna PK021H a motoralkatrészek egyik kiemelkedő darabja, melyet speciálisan a KTM és Husqvarna 4 ütemű motorokhoz terveztek. Ez a rendkívül tartós és hatékony kartervédő nem csupán megvédi motorod létfontosságú komponenseit az ütésektől és sérülésektől, de hozzájárul a motor hosszabb élettartamához és teljesítményéhez is.

Legyen szó terepmotorozásról, versenyzésről vagy csak a mindennapi használatról, a P-TECH Kartervédő kiváló választásnak bizonyul. A kartervédő alsó része magas minőségű műanyagból készült, ami biztosítja a könnyű súlyt és a megfelelő rugalmasságot. Ez a műanyag alap segít abban is, hogy a motor sérülésének esélyét minimalizálja, miközben megőrzi a motor könnyedségét és manőverezhetőségét.

A védőburkolatot precíziós illesztés és kiváló minőségű anyaghasználat jellemzi, amely biztosítja a tökéletesen illeszkedést és a maximális védelmet. A P-TECH mérnökei különös figyelmet fordítottak minden apró részletre, hogy a kartervédő ne csak hatékony, de esztétikailag is vonzó legyen. A könnyű telepíthetőségnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen felszerelhető, még a kevésbé tapasztalt motorosok számára is.

A P-TECH Kartervédő 4T műanyag aljjal KTM/Husqvarna PK021H előnyei között szerepel az is, hogy ellenáll az időjárás viszontagságainak, így bármilyen körülmények között megőrzi eredeti állapotát és funkcióját. Továbbá, a védőburkolat kialakítása révén javítja a motor szellőzését, mely lehetővé teszi a motor optimális hőmérsékletének fenntartását, elkerülve a túlmelegedést és a kapcsolódó károkat.

Ez a kartervédő kiválóan alkalmazható különféle terepviszonyok mellett, legyen szó köves, saras vagy homokos terepről. A védő az aljának kialakítása révén megakadályozza, hogy a szennyeződések és törmelékek bejussanak a motorhoz, így csökkentve a karbantartás igényét és meghosszabbítva a motor élettartamát.

Összegzésként elmondható, hogy a P-TECH Kartervédő 4T műanyag aljjal KTM/Husqvarna PK021H tökéletes választás mindazok számára, akik motorjuk maximális védelmét és hosszú élettartamát kívánják biztosítani. Nem csak hatékony, de esztétikus is, egyszerűen felszerelhető és ellenálló bármilyen körülmények között. Ha egy igazán kiváló minőségű kartervédőt keresel, a P-TECH ezen terméke nem fog csalódást okozni.

Állapot Új
Márka Husqvarna
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FE450 2021
Husqvarna FE501 2021
KTM 450EXCF 2021
KTM 450XCF 2021
KTM 500EXCF 2021
KTM 500XCF 2021

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges