HDPE kartervédő 6mm SUZUKI RMZ450 2018

Gyártó:
Cikkszám:
689851
Gyári cikkszám:
AX1476

48000.000012

37795.2756

-6%

48 000 Ft

51 300 Ft
Nettó: 37 795 Ft

HDPE kartervédő 6mm SUZUKI RMZ450 2018

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

A HDPE kartervédő 6mm SUZUKI RMZ450 2018 egy kiemelkedő minőségű motorvédő alkatrész, amelyet a neves francia gyártó, az AXP Racing készít. Ez a kartervédő speciálisan a Suzuki RMZ450 2018-as modelljéhez lett tervezve, és 6mm vastagságú nagy sűrűségű polietilén (HDPE) anyagból készült, hogy maximális védelmet biztosítson a motornak.

Termékjellemzők:

  • Anyag: HDPE, amely rendkívül tartós és ellenálló az ütések ellen.
  • Vastagság: 6mm, amely elegendő védelmet nyújt a motor alsó részeinek.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a Suzuki RMZ450 2018-as modelljéhez tervezve.
  • Gyártó: AXP Racing, ismert a megbízható és tartós motoralkatrészeiről.
  • Könnyű felszerelés: A termék könnyen felszerelhető a motorra, ami gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé.
  • Könnyű súly: A HDPE anyag könnyű, ami nem befolyásolja a motor teljesítményét.

Az AXP Racing előnyei:

Az AXP Racing egy elismert márka, amely prémium minőségű motoralkatrészeket és kiegészítőket kínál motorosok számára világszerte. A tapasztalat és az innováció ötvözésével a cég olyan termékeket hoz létre, amelyek kiemelkednek a tartósság és a megbízhatóság szempontjából. A HDPE anyagból készült kartervédők különösen népszerűek, mivel kiváló védelmet nyújtanak anélkül, hogy jelentős súlyt adnának a motorhoz. A HDPE anyag ellenáll a roppantásnak és a repedezésnek, ami hosszabb élettartamot biztosít a védőnek.

Miért válassza a HDPE kartervédőt?

A kartervédő feladata, hogy megvédje a motor fontos részeit az úton való sérülésektől, mint például a kövek, ágak és más törmelékektől. A 6mm vastagságú HDPE anyag különösen hatékony ebben, mivel elnyeli az energiát és megakadályozza a sérülések átterjedését a motorra. Ezen felül a HDPE anyag nem rozsdásodik, és kezelése kevés karbantartást igényel, ami azt jelenti, hogy hosszú élettartamot nyújt alacsony karbantartási költségek mellett.

Könnyű és gyors telepítés

Az AXP Racing kartervédők tervezésekor figyelembe vették a könnyű felszerelhetőséget. A telepítéshez nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre, így bármelyik motoros gyorsan felszerelheti a védőt. Ezen felül a HDPE kartervédő könnyen tisztítható, ami további kényelmet jelent a motorosok számára.

Ne hagyja figyelmen kívül a motor védelmét! Válassza az AXP Racing HDPE kartervédőt a Suzuki RMZ450 2018-as modelljéhez, és biztosítsa, hogy a motor mindig kiváló állapotban maradjon! Rendeljen most a Motoralkatrész Webshopunkból, ahol a legjobb minőségű motoralkatrészek és kiegészítők széles választéka várja Önt!

#Szín Fekete
Állapot Új
Anyag HDPE
Márka Suzuki
Munkaütem 4T
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 6mm

Márka, típus Évjárat
Suzuki RMZ450 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges