HDPE kartervédő 6mm SUZUKI RMX 450 2011

Gyártó:
Cikkszám:
689740
Gyári cikkszám:
AX1166

52000.000013

40944.8819

-6%

52 000 Ft

55 600 Ft
Nettó: 40 945 Ft

HDPE kartervédő 6mm SUZUKI RMX 450 2011

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

HDPE Kartevédő 6mm SUZUKI RMX 450 2011 - Motoralkatrészenként és Minőségben a Legjobb Választás

Az HDPE kartervédő 6mm SUZUKI RMX 450 2011 egy kiváló minőségű, tartós és megbízható motoralkatrész, amelyet az AXP Racing gyártó tervezett és gyártott. Ez a termék különösen fontos azok számára, akik szeretnek nehéz terepeken motorozni, és meg akarják védeni motorjukat az alsó részen érkező ütésektől, szennyeződésektől és karcolásoktól.

Termékjellemzők és Előnyök

  • Anyagminőség: Az HDPE (nagy sűrűségű polietilén) rendkívül tartós és rugalmas anyag, amely kitűnően ellenáll a kopásnak és ütésnek. Ez az anyag ideális választás a karter védelméhez, mivel ellenáll a hőmérséklet-változásoknak is.
  • Vastagság: A kartervédő vastagsága 6mm, amely optimális védelmet biztosít a motor alsó részének anélkül, hogy túlzottan megnövelné a súlyt.
  • Könnyű felszerelés: Az AXP Racing által tervezett kartervédő könnyen felszerelhető, és nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet. Az összes szükséges szerelési tartozék mellékelve van a csomagban.
  • Speciális kialakítás: Ezt a kartervédőt kifejezetten a SUZUKI RMX 450 2011 modellhez tervezték, biztosítva a tökéletes illeszkedést és maximális védelmet.
  • Esztétikus megjelenés: Az elegáns fekete színű HDPE anyag nem csak funkcionális, de esztétikailag is hozzájárul motorod megjelenéséhez.

Miért Válaszd Az AXP Racing Termékeit?

Az AXP Racing márka nemzetközileg elismert a motoralkatrészek piacán, különösen a nagy teljesítményű, off-road és verseny célzott motoralkatrészek terén. Kiváló minőségű anyagokkal és precíz gyártási folyamatokkal biztosítják, hogy minden egyes termékük megfeleljen a legmagasabb szintű követelményeknek.

Az AXP Racing HDPE kartervédő 6mm SUZUKI RMX 450 2011 egy befektetés a motorod hosszú távú védelmébe és teljesítményébe. Ha te is azok közé tartozol, akik komolyan veszik a motorozást és a motor védelmét, ez a kartervédő a legjobb választás számodra.

Rendelés és Szállítás

Webshopunkban most könnyen és gyorsan megrendelheted az AXP Racing HDPE kartervédő 6mm SUZUKI RMX 450 2011 terméket. Kínálunk gyors és megbízható szállítást, így a rendelésed rövid időn belül megérkezik hozzád. Ne várj tovább, védd meg motorodat a legjobb minőségű kartervédővel!

Látogass el webshopunkba, és fedezd fel további motoralkatrészeinket és motoros kiegészítőinket!

#Szín Fekete
Állapot Új
Anyag HDPE
Márka Suzuki
Munkaütem 4T
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 6mm

Márka, típus Évjárat
Suzuki RMX450 2011

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges