HDPE kartervédő 6mm GAS GAS EC 250 300 2018

Gyártó:
Cikkszám:
689835
Gyári cikkszám:
AX1443

48899.99999

38503.9370

-7%

48 900 Ft

52 300 Ft
Nettó: 38 504 Ft

HDPE kartervédő 6mm GAS GAS EC 250 300 2018

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a legjobb minőségű motoralkatrészeket és motorkerékpáros felszereléseket kínáljuk. Az AXP Racing által gyártott HDPE kartervédő 6mm GAS GAS EC 250 300 2018 modellhez egy elengedhetetlen kiegészítő minden motoros számára, aki komolyan veszi a terepmotorozást és meg akarja védeni motorját a károktól.

Termékleírás:

Ez a kartervédő anyaga rendkívül tartós és erős High-Density Polyethylen (HDPE), ami 6mm vastagságú, így garantálja a maximális védelmet a motor kritikus alkatrészei számára. A HDPE anyag nagy előnye, hogy ellenáll a különböző mechanikai hatásoknak, ütéseknek és a korróziónak is, ezáltal biztosítva hosszú élettartamot.

Fő jellemzők:

  • Kiváló minőségű anyag: A 6mm vastagságú HDPE alapanyag rendkívül tartós és ellenálló.
  • Könnyű súly: Az anyag könnyűségének köszönhetően nem terheli meg feleslegesen a motort.
  • Könnyű felszerelhetőség: Kifejezetten a GAS GAS EC 250 300 2018 modellhez tervezve, így az illeszkedés tökéletes és telepítése egyszerű.
  • Esztétikus megjelenés: Modern, letisztult dizájn, amely tökéletesen illeszkedik a motor megjelenéséhez.
  • Maximális védelem: Hatékonyan védi a motor alsó részét a kövektől, törmelékektől és egyéb úti akadályoktól.

Miért válassza a HDPE kartervédőt az AXP Racing-től?

Az AXP Racing nevét a minőségi motoralkatrészek és kiegészítők piacán jól ismert és elismert gyártóként emlegetik. Termékeik megbízhatóságát és tartósságát számos profi motorversenyző és hobbi motoros egyaránt elismeri. A HDPE kartervédőjük a legújabb technológiával készült, amely garantálja a motor kizárólagos testreszabását és védelmét.

Kompatibilitás:

Kizárólag a GAS GAS EC 250 300 2018 modellhez. Fontos, hogy ellenőrizze a kompatibilitást mielőtt megrendeli a kartervédőt, hogy biztos lehessen benne, tökéletesen illeszkedik motorjára.

Ápolás és karbantartás:

A HDPE anyag előnye, hogy rendkívül könnyű tisztítani. Javasoljuk, hogy rendszeresen mossa le a kartervédőt, hogy megőrizze eredeti állapotát és hosszabb élettartamot biztosítson neki. Egyszerűen öblítse le vízzel, és használjon semleges tisztítószert, ha szükséges.

Webáruházunkban a legjobb minőségű motoralkatrészeket találja, amelyek segítségével maximalizálhatja motorja teljesítményét és élettartamát. Az AXP Racing HDPE kartervédője a legjobb döntés, ha a maximális védelmet és a tartósságot egyaránt szem előtt tartja. Rendelje meg még ma, és készüljön fel az új kalandokra teljes nyugalommal!

Cikkszám: 689835
Gyári cikkszám: AX1443
#Szín Fekete
Állapot Új
Anyag HDPE
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 6mm

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges