X-GRIP X-TREME Motor- és láncvédő XG-2695-001

Gyártó:
Cikkszám:
986247
Gyári cikkszám:
XG-2695-001

73999.999955

58267.7165

74 000 Ft

Nettó: 58 268 Ft

X-GRIP X-TREME Motor- és láncvédő XG-2695-001

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP X-TREME Motor- és láncvédő XG-2695-001

Fedezze fel a X-GRIP X-TREME Motor- és láncvédő XG-2695-001 rendkívüli védelmi képességeit, amely új szintre emeli motorjának biztonságát. Ez a prémium minőségű alkatrész kifejezetten azért készült, hogy megvédje a motor és a hajtáslánc érzékeny részeit a káros külső behatásoktól, mint például a kövek, törmelék és sár, amelyek hosszú távon komoly károkat okozhatnak.

Specifikációk:

  • Modell: XG-2695-001
  • Gyártó: X-GRIP
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Termékjellemzők:

  • Kiemelkedő védelem: Az X-GRIP X-TREME Motor- és láncvédő kifejezetten úgy van tervezve, hogy maximális védelmet nyújtson a motor és a hajtáslánc számára, így hozzájárul annak hosszabb élettartamához.
  • Prémium anyagok: A gyártás során használt kiváló minőségű anyagok garantálják a megbízható és tartós használatot, még a legnehezebb terepeken is.
  • Innovatív design: Az aerodinamikusan kialakított védő nemcsak esztétikai értékkel bír, hanem csökkenti a levegő ellenállását is, így javítja a motor teljesítményét.
  • Könnyű telepítés: A termékhez mellékelt részletes szerelési útmutatónak köszönhetően gyorsan és egyszerűen telepíthető, akár otthoni körülmények között is.
  • Széleskörű kompatibilitás: Az univerzális kialakításnak köszönhetően számos különböző motoros modellhez illeszkedik, legyen szó cross, enduro vagy túramotorokról.

Miért válassza az X-GRIP X-TREME Motor- és láncvédőt?

Az X-GRIP márkanév egyet jelent a kiváló minőséggel és a megbízhatósággal a motoros közösségen belül. Az X-GRIP X-TREME Motor- és láncvédő XG-2695-001 nem csak védelmet nyújt, hanem javítja is a motorod teljesítményét és megjelenését. Ez a védőburkolat nem csupán egy hasznos kiegészítő, hanem elengedhetetlen része a motorod karbantartásának és hosszú élettartamának biztosítása érdekében.

Bármilyen motoros is legyél, akár professzionális versenyző, akár hétvégi hobbi motoros, az X-GRIP X-TREME Motor- és láncvédő a legjobb választás számodra. Válassza a minőséget, a megbízhatóságot és a tartósságot az X-GRIP által kínált termékekkel.

Elérhetőség és rendelés

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és rendelje meg még ma az X-GRIP X-TREME Motor- és láncvédő XG-2695-001-t a webshopunkból! Kínálatunkban számos más motoralkatrészt és kiegészítőt is találhat, amellyel teljesítheti motoros igényeit. Böngésszen bátran, és találja meg a legideálisabb alkatrészeket motorjához!

Cikkszám: 986247
Gyári cikkszám: XG-2695-001
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 8mm

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges