X-GRIP X-TREME Engine & Link cover XG-2318

Gyártó:
Cikkszám:
986385
Gyári cikkszám:
XG-2318

69700.000046

54881.8898

69 700 Ft

Nettó: 54 882 Ft

X-GRIP X-TREME Engine & Link cover XG-2318

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP X-TREME Motor & Link Fedél XG-2318

A X-GRIP X-TREME Motor & Link Fedél XG-2318 egy prémium minőségű motoralkatrész, amelyet azoknak a motorosoknak fejlesztettek ki, akik maximális védelmet és teljesítményt keresnek. Ez a fedél olyan anyagokból készült, amelyek ellenállnak mind az extrém hőnek, mind az ütődéseknek, így egyaránt alkalmas utcai motorozáshoz és terepre. Legyen szó versenyzésről, off-road túrákról vagy egyszerű napi használatról, a X-GRIP X-TREME mindig biztosítja a maximális védelmet és tartósságot.

Kiemelkedő tulajdonságok

  • Prémium anyagok – A fejlett anyagoknak köszönhetően a fedél hosszú élettartamot és kiváló védelmet biztosít a motor számára.
  • Könnyű súly – Kis súlya miatt nem befolyásolja a motor teljesítményét vagy egyensúlyát.
  • Egyszerű telepítés – Az előre lyukasztott furatok és az ergonomikus kialakítás miatt a telepítés gyors és problémamentes.
  • Ütésálló – Kiváló védelmet nyújt a motor és a linkek számára az ütésekkel és más káros behatásokkal szemben.
  • Korrózióálló – Az anyagok ellenállnak a korróziónak, így hosszú ideig megőrzik eredeti megjelenésüket és funkcionális képességeiket.

Részletes termékleírás

A X-GRIP X-TREME Motor & Link Fedél XG-2318 egy egyedi motoralkatrész, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a legszigorúbb követelményeknek is. A fedél speciális polimerből készült, amely rendkívül ellenálló az extrém körülmények között is. Az anyag nem csak ütésálló, de hőálló is, így biztosítva a motor optimális védelmét akár magas hőmérsékletek mellett is. Telepítése egyszerű és gyors, köszönhetően a precíz mérnöki tervezésnek és a pontos gyártásnak.

A X-GRIP az innováció és a minőség iránti elkötelezettségével híres márka a motoros világban. A X-GRIP termékek hosszú élettartamot és megbízhatóságot kínálnak, és ez alól a X-TREME Motor & Link Fedél XG-2318 sem kivétel. Ez a fedél nem csak megvédi a motort és a linkeket, de hozzájárul a motor stabilitásához és teljesítményéhez is. Az anyag speciális tulajdonságai révén a fedél ellenáll a szennyeződéseknek és a koszt is könnyen eltávolítható róla.

Ezzel a fedéllel biztos lehet benne, hogy motorja mindig a legjobb védelmet kapja, bármilyen körülmények között. Legyen szó sárról, poros utakról vagy esőről, a X-GRIP X-TREME Motor & Link Fedél XG-2318 mindennel megbirkózik.

Előnyök

A X-GRIP X-TREME Motor & Link Fedél XG-2318 használatával motorja nem csak jobban védett lesz, de a készülék által nyújtott előnyök biztosítják, hogy hosszú távon is élvezheti a motorozás élményét. Az anyagok kiváló minősége és a gondos tervezés révén ez a fedél hosszú éveken át szolgálja majd Önt.

Cikkszám: 986385
Gyári cikkszám: XG-2318
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 8mm

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges