HDPE XTREM NARANCS karter & himbavédő 8mm BETA RR 125 2018

Gyártó:
Cikkszám:
689687
Gyári cikkszám:
AX1488

64799.99994

51023.6220

-6%

64 800 Ft

69 300 Ft
Nettó: 51 024 Ft

HDPE XTREM NARANCS karter & himbavédő 8mm BETA RR 125 2018

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

A HDPE XTREM NARANCS karter & himbavédő 8mm BETA RR 125 2018 egy kiváló minőségű motoralkatrész, melyet kifejezetten a BETA RR 125 (2018) modellhez terveztek. Ez a termék különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik terepen használják járművüket, mert optimális védelmet nyújt a motor alsó része számára.

Kiemelkedő védelem terepen

A motoros kalandok során a motor alja számos sérülést szenvedhet, részben a kövek, faágak vagy egyéb akadályok miatt. Az AXP Racing által gyártott HDPE XTREM NARANCS karter & himbavédő segítségével a motor alsó része biztonságban van. Az ellenálló anyagból készült védelem megakadályozza a karter sérüléseit, ami hosszú távon hozzájárul a motor teljesítményének és élettartamának megőrzéséhez.

HDPE anyagból készült

A termék anyaga HDPE (High-Density Polyethylene), mely kiváló ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik. A HDPE könnyű, de rendkívül erős, így igazán ideális olyan helyeken, ahol jelentős erőhatások érik a motor alkatrészeit. Az anyag 8 mm vastagságú, ami garantálja a maximális védelmet minden körülmények között.

Egyszerű telepítés

A HDPE XTREM NARANCS karter & himbavédő telepítése rendkívül egyszerű, és nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet. Az előre kialakított felfüggesztési pontok lehetővé teszik a gyors és pontos rögzítést, így minimális időt kell szánni a beszerelésre. A pontos illeszkedés biztosítja, hogy a védelem stabilan marad a helyén még a legdurvább terepviszonyok között is.

Design és megjelenés

Ez a karter & himbavédő nemcsak funkcionalitásban kiemelkedő, hanem design szempontjából is. Az attraktív narancssárga szín egyedi megjelenést biztosít a motor számára, ami különösen feltűnővé és egyedivé teszi a járművet. A modern és sportos dizájn tökéletes harmóniában van a BETA RR 125 2018 modell vonalvezetésével.

AXP Racing megbízhatóság

A AXP Racing márka neve garancia a minőségre és a tartósságra. Sokéves tapasztalatuknak köszönhetően minden termékük megfelel a legmagasabb elvárásoknak is. Az AXP Racing termékek használatával biztos lehet benne, hogy motorja a legjobb védelemben részesül a legkeményebb körülmények között is.

Összefoglalva a HDPE XTREM NARANCS karter & himbavédő 8mm BETA RR 125 2018 ideális választás minden terepmotoros számára, aki komolyan veszi a motorja védelmét. Az anyag minősége, a könnyű telepítés és a látványos megjelenés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezt a terméket a legjobbak között emeljük ki. Válassza az AXP Racing termékeit, és élvezze a zavartalan motorozást bármilyen terepen!

Cikkszám: 689687
Gyári cikkszám: AX1488
#Szín Fekete
Állapot Új
Anyag HDPE
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 8mm

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges