HDPE haspáncél 6mm SUZUKI RMZ 450 2018

Gyártó:
Cikkszám:
687647
Gyári cikkszám:
AX1477

26099.999997

20551.1811

-6%

26 100 Ft

27 900 Ft
Nettó: 20 551 Ft

HDPE haspáncél 6mm SUZUKI RMZ 450 2018

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

HDPE haspáncél 6mm SUZUKI RMZ 450 2018 - AXP Racing

Bemutatjuk a HDPE haspáncélt 6mm SUZUKI RMZ 450 2018 modellhez, amely tökéletes választás minden motorrajongó számára, akik a legjobb védelmet keresik terepmotorjukhoz. Az AXP Racing által gyártott haspáncél kiemelkedő minőséget és tartósságot kínál, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a legkeményebb terepek kihívásainak is.

Termékleírás

A HDPE (nagy sűrűségű polietilén) anyagból készült haspáncél rendkívül ellenálló a fizikai sérülésekkel és ütésekkel szemben, így biztosítva motorod számára a maximális védelmet. A 6mm vastagságú páncél képes elnyelni és szétszórni az ütéseket, megakadályozva ezzel a motor alsó részének sérülését. Ez különösen fontos olyan helyzetekben, amikor kövekkel, gyökerekkel vagy egyéb akadályokkal találkozol.

Termékjellemzők:

  • Anyag: HDPE (nagy sűrűségű polietilén)
  • Vastagság: 6mm
  • Kompatibilitás: SUZUKI RMZ 450 2018
  • Gyártó: AXP Racing
  • Könnyű telepítés: az egyszerű és gyors felszerelés érdekében
  • Fokozott védelem: ellenálló a kövek, gyökerek és egyéb akadályok ellen
  • Könnyű súly: nem befolyásolja a motor teljesítményét

Az AXP Racing innovatív dizájnja és mérnöki szakértelme révén a HDPE haspáncél nemcsak védelmet, hanem esztétikai értéket is ad motorkerékpárodhoz. A pontos illeszkedést biztosító kialakítás révén a haspáncél tökéletesen passzol a SUZUKI RMZ 450 2018 modellhez, megőrizve a motor aerodinamikai tulajdonságait és teljesítményét.

Miért válassza az AXP Racing HDPE haspáncélt?

A modern terepmotorozás világa számtalan kihívást rejt, és mindegyikhez szükség van a megfelelő védelemre. Az AXP Racing termékei, beleértve ezt a HDPE haspáncélt is, kiválóan alkalmasak arra, hogy motorod védelmét és tartósságát növeljék. A HDPE anyag könnyű és rugalmas, így nem növeli a motor súlyát és nem befolyásolja a teljesítményt, miközben kiváló védelmet nyújt a legkeményebb terepeken is.

Az AXP Racing arra törekszik, hogy minden egyes termékük megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek. A haspáncélok tervezésekor figyelembe veszik a motorosok igényeit és tapasztalatait, hogy a legjobb termékeket nyújthassák. A HDPE haspáncélok évtizedes tapasztalattal és kutatással készülnek, hogy a legkeményebb körülmények között is megállják a helyüket.

Telepítése egyszerű és gyors, így azonnal használhatod is motorodon. Az illeszkedés és a rögzítés pontosan megfelel a SUZUKI RMZ 450 2018 modellhez, garantálva a kompatibilitást és a hatékony védelmet.

Záró gondolatok

Ha komolyan veszed terepmotorozási szenvedélyedet, és a legjobb védelmet keresed motorod számára, akkor a HDPE haspáncél 6mm SUZUKI RMZ 450 2018 az AXP Racing-től a megfelelő választás. Ne hagyd, hogy a durva terep sérüléseket okozzon motorodon! Válaszd az AXP Racing minőségét és megbízhatóságát, és motorozz nyugodtan bármilyen körülmények között.

#Szín Fekete
Állapot Új
Anyag HDPE
Márka Suzuki
Munkaütem 4T
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 6mm

Márka, típus Évjárat
Suzuki RMZ450 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges