PRO-CARBON RACING Cserélhető Első Haspáncéltartó Bilincs

Gyártó:
Cikkszám:
763909

5399.999995

4251.9685

5 400 Ft

Nettó: 4 252 Ft

PRO-CARBON RACING Cserélhető Első Haspáncéltartó Bilincs

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Cserélhető Első Haspáncéltartó Bilincs

Üdvözöljük a motoralkatrészek és motoros kiegészítők szaküzletében, ahol a legjobb minőségű termékeket kínáljuk motorosok számára. Bemutatjuk Önnek a PRO-CARBON RACING Cserélhető Első Haspáncéltartó Bilincset, amely nélkülözhetetlen kiegészítő minden motoros számára, aki védeni szeretné motorját a durva terepen és versenykörülmények között.

Kiemelkedő Teljesítmény és Tartósság

A PRO-CARBON RACING híres a kiváló minőségű és tartós termékeiről, amelyek mindenféle kihívásnak ellenállnak. Ez a cserélhető első haspáncéltartó bilincs kiváló minőségű szénszálas anyagokból készült, amelyek biztosítják a maximális tartósságot és ellenállóképességet. A szénszálas kialakítás nemcsak rendkívül erős, de rendkívül könnyű is, ami minimális súlyt ad hozzá a motorhoz, így nem befolyásolja annak teljesítményét.

Precíz Illeszkedés és Könnyű Telepítés

Ez a termék kifejezetten a PRO-CARBON RACING haspáncéljaihoz tervezett, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik és maximális védelmet nyújt. A telepítés gyors és egyszerű, nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre, így akár otthon is könnyedén felszerelheti.

Védje Motorját a Sértődésektől

A terepmotorozás és a versenyzés során minden apró elem számít a motor állapotának hosszú távú megóvásában. Ez a cserélhető első haspáncéltartó bilincs megvédi motorját az ütések, karcolások, és egyéb sérülések ellen, amelyek a durva terepen vagy a versenypályán előfordulhatnak. Segít megőrizni motorjának értékét és biztosítja, hogy az mindig a legjobban teljesítsen.

Kiváló Ár-Érték Arány

A PRO-CARBON RACING termékei kiváló ár-érték arányt kínálnak, így biztos lehet benne, hogy nagyszerű befektetést tesz. A tartósság, könnyű súly és egyszerű telepítés mind olyan tulajdonságok, amelyek nagyszerű választássá teszik ezt a bilincset minden motoros számára, legyen szó amatőr vagy profi versenyzőről.

Rendeljen Most!

Ne késlekedjen, védje meg motorját még ma! Rendelje meg a PRO-CARBON RACING Cserélhető Első Haspáncéltartó Bilincset webshopunkban, és élvezze a gyors szállítást és a kiváló ügyfélszolgálatot. Szaküzletünkben minden motoros megtalálja a számára legmegfelelőbb kiegészítőket és alkatrészeket.

Rendelje meg most!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges