P-TECH PK019 elülső bilincs

Gyártó:
Cikkszám:
872290

6099.999992

4803.1496

6 100 Ft

Nettó: 4 803 Ft

P-TECH PK019 elülső bilincs

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH PK019 elülső bilincs

A P-TECH PK019 elülső bilincs kiemelkedő minőséget kínál minden motoros számára, aki a legjobb alkatrészeket keresi motorjához. Ez a termék a P-TECH gyártó elkötelezettségét tükrözi a tartósság és funkcionális kiválóság iránt. Az elülső bilincs alapvető szerepet játszik a motor védelmében azokra az esetekre, amikor az extra védelem elengedhetetlen.

A P-TECH PK019 elülső bilincs, kategóriájában az egyik legjobb választás a Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Első és hátsó bilincs alá tartozó termékek közül. Ez a bilincs kiváló minőségű anyagból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a maximális védelmet.

Kiemelt Tulajdonságok:

  • Tartós anyag: A P-TECH PK019 elülső bilincs prémium minőségű anyagokből készült, ami mesterszinten nyújt védelmet és tartósságot.
  • Ergonomikus kialakítás: A bilincs kialakítása nem csupán a motor védelmét szolgálja, hanem az ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyedén felszerelhető és stabilan tartja a motoralkatrészeket.
  • Kompatibilitás: A P-TECH PK019 elülső bilincs kompatibilis különböző motor modellekkel, így széles körben alkalmazható.
  • Korrózióálló: Az anyagösszetétel és a speciális bevonat védi a bilincset a korróziótól és az időjárási körülmények okozta káros hatásoktól.

Részletes Leírás:

A P-TECH PK019 elülső bilincs gyors és egyszerű szerelési eljárást garantál, bárki könnyedén felszerelheti motorjára. A termék fejlesztésekor a gyártó különös figyelmet szentelt a pontos illeszkedésre és az optimális működésre, így a bilincs szinte észrevétlenül illeszkedik az összetevők közé, megőrizve a motor esztétikáját és funkcionalitását.

A motorosok számára különösen fontos, hogy egy-egy hosszú túra vagy nehéz terepen való közlekedés során megbízhatóan működjenek az alkatrészek. A P-TECH PK019 elülső bilincs garantálja ezt a biztonságot és megbízhatóságot, melyet a P-TECH márka hosszú évek óta kínál ügyfeleinek.

Nem csupán a tartóssága és minősége, hanem esztétikai megjelenése is kifogástalan. Az elegáns dizájn tökéletesen kiegészíti a motor megjelenését, miközben biztosítja a maximális védelmet. Ezzel a termékkel nem csak a motorját védi meg, hanem annak megjelenését is javítja.

A P-TECH márka mindig is híres volt innovatív megoldásairól és megbízhatóságáról. A PK019 elülső bilincs sem kivétel ez alól; a legmodernebb technológiával és anyagokkal készül, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak.

Válassza a P-TECH PK019 elülső bilincset, ha:

  • Magas színvonalú motoralkatrészt keresel
  • Szeretnéd motorodat maximális védelemmel ellátni
  • Fontos számodra a hosszú élettartam és megbízhatóság
  • Professzionális és esztétikailag is kifogástalan terméket keresel

Rendeljen most a webáruházunkból és élvezze a P-TECH PK019 elülső bilincs nyújtotta előnyöket, hogy motorozási élménye még teljesebb lehessen!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges