P-TECH PK015 első és hátsó bilincsek

Gyártó:
Cikkszám:
872286

5599.999976

4409.4488

5 600 Ft

Nettó: 4 409 Ft

P-TECH PK015 első és hátsó bilincsek

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH PK015 első és hátsó bilincsek

A P-TECH PK015 első és hátsó bilincsek kifejezetten motorkerékpárokhoz tervezett, strapabíró és megbízható tartozékok, melyek a különféle motoralkatrészek biztonságos rögzítését szolgálják. A P-TECH, mint vezető motorkerékpár alkatrészgyártó, magas minőségi követelményeket támaszt termékeivel szemben, hogy maximális megbízhatóságot és tartósságot biztosítson a motorosoknak.

Ezek az első és hátsó bilincsek robusztus kialakítással bírnak, kínozó terhelésekhez tervezettek, így tökéletesen alkalmasak a sportmotoroktól kezdve a túramotorokig szinte minden típusú motorkerékpár számára. Az anyaghasználat során kiemelt figyelmet fordítottak a korrózióállóságra és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállásra, ezzel garantálva a hosszú élettartamot és a konzisztens teljesítményt.

Kiváló minőség és könnyű szerelés

  • Anyag: Rozsdamentes acél, korrózióálló bevonattal
  • Méretek: Precíziós méretezés az optimális illeszkedés érdekében
  • Szerelés: Egyszerű és gyors telepítés, szerszámigény minimalizálásával

Az P-TECH PK015 első és hátsó bilincsek kompakt felépítése és precíziós méretezése révén egyszerűen és gyorsan telepíthetők. Az anyaghasználatnak köszönhetően nem csak a tartósság garantált, hanem a bilincsek rozsdamentesek is, így hosszú távon is megbízhatóak maradnak.

Széleskörű kompatibilitás

Ezek a bilincsek széleskörű kompatibilitással rendelkeznek, így szinte mindenféle motorkerékpár modellhez felhasználhatóak. Legyen szó sportmotorokról, túramotorokról, vagy akár off-road gépekről, a P-TECH PK015 első és hátsó bilincsek mindig biztosítják a szükséges stabilitást és biztonságot.


Professzionális minőség mindenek felett

P-TECH termékei mindig is a motorkerékpár-rajongók és -szerelők előszeretettel választott eszközei közé tartoztak. A P-TECH PK015 első és hátsó bilincsek sem kivételek ez alól, mivel ezek is a legnagyobb elvárásoknak megfelelően lettek kialakítva. Az precíz tervezésnek és a minőségi anyagoknak köszönhetően minden motoros számára kiváló befektetés.


Összességében, ha egy megbízható, strapabíró és egyszerűen szerelhető bilincset keresel motorkerékpárodhoz, a P-TECH PK015 első és hátsó bilincsek kiváló választást nyújtanak. Vásárold meg most online webshopunkban, és élvezd a minőségi P-TECH termékeink előnyeit!

Vásárolj most

Ne felejtsd el megnézni a motoralkatrészek további kategóriáit is:

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges