P-TECH PK014 elülső bilincsek

Gyártó:
Cikkszám:
872284

3255.01

2563.0000

3 255 Ft

Nettó: 2 563 Ft

P-TECH PK014 elülső bilincsek

Rendelhető
Rendelhető

P-TECH PK014 elülső bilincsek - A legjobb választás a motorosainak, akik minőséget és tartósságot keresnek. Ezek a bilincsek a P-TECH népszerű termékei, melyek a kategóriában kimagaslóan teljesítenek.

Az P-TECH PK014 elülső bilincsek kifejezetten motorosok számára tervezettek, akik helyesen akarják védeni és karbantartani motorkerékpárjuk rezonátorvédőit és haspáncélt. Ezek a bilincsek különösen alkalmasak olyan terepmotorosoknak, akik erős és ellenálló alkatrészeket keresnek, hogy egyszerre biztosíthassák a biztonságot és a hosszú élettartamot.

Az P-TECH márka híres megbízhatóságáról és a kiváló minőségéről, és ezeket az értékeket tükrözi az PK014 elülső bilincsek is. Ezek a bilincsek kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a tartósságot, még a legkeményebb terepviszonyok között is.

A PK014 elülső bilincsek főbb jellemzői:

  • Első és hátsó bilincsek: Teljes védelmet biztosít a rezonátorvédők és haspáncélok számára, megerősített szerkezetüknek köszönhetően.
  • Tartós anyag: Kiváló minőségű acélból készült, mely ellenáll a rozsdának és a korróziónak.
  • Könnyű felszerelés: Univerzális kialakításának köszönhetően könnyen illeszkedik a legtöbb motorkerékpár modellhez.
  • Megbízhatóság: A P-TECH márka garantálja, hogy ezek a bilincsek megfelelnek a legmagasabb minőségi szabványoknak.
  • Precíz illeszkedés: Tökéletesen illeszkedik a motorkerékpár rezgéscsillapító rendszeréhez, optimalizálva ezzel a jármű teljesítményét.

Az PK014 elülső bilincsek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak minden körülmények között. Akár hobbi motoros, akár profi terepmotoros vagy, ezek a bilincsek biztosítják azokat a funkciókat és előnyöket, amelyek szükségesek a biztonságos és élvezetes motorozáshoz.

Vásárlóink a legjobb minőséget és teljesítményt keresik, és az P-TECH PK014 elülső bilincsek pont ezt kínálják. Vásárold meg ezeket a bilincseket webshopunkban, és tudd, hogy motorod mindig jól védett lesz!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és szerezd be az P-TECH PK014 elülső bilincseket még ma! Kattints a linkre, és csatlakozz azokhoz a motorosokhoz, akik a legjobb minőséget választják.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges