P-TECH PK013S első és hátsó bilincsek

Gyártó:
Cikkszám:
872293

5599.999976

4409.4488

5 600 Ft

Nettó: 4 409 Ft

P-TECH PK013S első és hátsó bilincsek

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a legkiválóbb motoralkatrészek és kiegészítők széles választékát kínáljuk. Az egyik kiemelkedő termékünk a P-TECH PK013S első és hátsó bilincsek, amely ideális választás minden motoros számára, aki maximális teljesítményt és megbízhatóságot kíván elérni.

Termékünk, a PK013S modell a neves P-TECH gyártó kínálatából származik, amely már évtizedek óta kivívta a motoros közösség elismerését kiváló minőségű termékeivel. Ezek a bilincsek kihagyhatatlan tartozékok minden motoros számára, akik nagyra értékelik a biztonságot és a stabilitást a motorozás alatt.

Termékjellemzők

  • Anyag: Kiváló minőségű acél, amely garantálja a hosszú élettartamot és az ellenálló képességet a legkeményebb körülmények között is.
  • Kialakítás: Ergonomikus és aerodinamikai szempontból optimalizált, hogy minimalizálja a légellenállást és maximális stabilitást biztosítson.
  • Kompatibilitás: Számos motor típushoz kompatibilis, így biztos lehet benne, hogy ez a termék megfelel az Ön motorjához.
  • Könnyű telepítés: A mellékelt felszerelési útmutató segítségével a telepítés gyors és egyszerű.
  • Méret: Az első és hátsó bilincsek tökéletesen illeszkednek a legtöbb standard méretű motoralkatrészhez.

Előnyök

A P-TECH PK013S első és hátsó bilincsek különleges előnyökkel bírnak, amelyek emelkedett szintű motorozási élményt nyújtanak:

  • Stabilitás: Az acél erős és tartós tulajdonságai miatt ezek a bilincsek kiváló stabilitást biztosítanak minden útviszony mellett.
  • Biztonság: A precíz kialakítás révén minimalizálja a rezgéseket és maximalizálja a biztonságot.
  • Élettartam: Kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, ami hosszú élettartamot biztosít a termék számára.
  • Könnyű karbantartás: Az acél anyag ellenáll a rozsdának és a korróziónak, így a karbantartás egyszerű és időtakarékos.

Hogyan Használjuk

A bilincsek telepítése során mindenképpen követni kell a mellékelt útmutatót, valamint ajánlott a professzionális telepítést választani az optimális eredmény érdekében. Ügyeljen arra, hogy a bilincsek megfelelően legyenek csatlakoztatva a motor szerkezetéhez, hogy biztosítani tudja a stabilitást és biztonságot a motorozás közben.

Vásárlók Véleménye

Vásárlóink visszajelzései szerint a P-TECH PK013S első és hátsó bilincsek kimagasló minőséget képviselnek. Sokan dicsérik a termék erejét, tartósságát, és azt, hogy mennyire javítja a motor stabilitását az úton. Ez az a termék, amelyet jobban nem is ajánlhatnánk minden motorosnak!

Rendelje meg most

Ne habozzon, rendeljen még ma! A P-TECH PK013S első és hátsó bilincsek elérhetők webshopunkban, és Ön is élvezheti ezt a kiváló minőségű motoros kiegészítőt. Gyors szállítással és versenyképes árral állunk rendelkezésére. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges